Továbbra is javítóintézetben marad az osztálytársát hátba szúró kislány

2024. augusztus 26. 18:32

A bíróság meghosszabbította a kislány letartóztatását.

2024. augusztus 26. 18:32

Nyitókép: police.hu

Továbbra is javítóintézetben marad az a 12 éves kislány, aki idén tavasszal hátba szúrta az osztálytársát az egyik bőnyi általános iskolában – írta meg a 24.hu. A portál az ügyben megkereste a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészséget. Sticz Tamás  helyettes szóvivő az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a bíróság október végéig hosszabbította meg a 12 éves gyanúsított letartóztatását, amit továbbra is javítóintézetben kell töltenie.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, április végén egy iskolai késelés híre rázta meg  az országot. A rendőrség szerint a 12 éves kislány egy 20 centiméter pengéjű késsel szúrta hátba lányosztálytársát, melyet otthonról vitt be az iskolába, és elrejtett a padjában. Az elkövető egy listát is vezetett, amelyen az osztálytársai nevei szerepeltek. Pirossal voltak megjelölve azok, akiket meg akart ölni, és zölddel azok, akiket nem. A rendőrség ezt a listát és a kést is lefoglalta.A sértett kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett el. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2024. augusztus 26. 21:17
lehet nem kellett volna basztatni... a tanarok hol voltak hogy nem vettek eszre hogy zaklatnak valakit, miert kell hagyni hogy idaig fajuljon?
Nuttika
2024. augusztus 26. 20:51
Ez az a kislány, akit az osztálytársai zaklattak és besokallt.
Ízisz
2024. augusztus 26. 20:40
Z. ...csak amit otthon tanult... Azt adta magából, amiben szocializálódott... 💯😬🤨
allen9
2024. augusztus 26. 20:37
Hátba szúrni őt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!