Tisztelt Magyar Péter úr! Ma este az Egyenes beszéd vendége lesz...

2024. augusztus 27. 19:57

Ha a műsorvezető esetleg nem tenné fel az alábbi, sokak számára fontos kérdéseket, hadd egyem föl itt most.

2024. augusztus 27. 19:57
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: ATV

„Tisztelt Magyar Péter úr! Ma este ismét az Egyenes beszéd vendége lesz. Ha a műsorvezető esetleg nem tenné fel az alábbi, sokak számára fontos kérdéseket, hadd egyem föl itt most, alkalmat kínálva, hogy az ország nyilvánossága előtt válaszolhasson rájuk.

1. A minap az Egyenes beszédben arról beszélt, hogy mennyivel jobban fel lehetne használni azt a büntetéspénzt, amit az Európai Bíróság döntése nyomán kell fizetnie Magyarországnak. Ön egyetért a bíróság döntésével? Egyetért azzal, hogy az illegális határátlépők Magyarországon belül nyújthassák be a menedékkérelmüket, és annak elbírálásáig az országban maradhassanak? Egyetért az úgynevezett migránskvóta rendszerével?

2. Egyetért-e azzal, hogy egy felnőtt ember megválaszthatja, jogi értelemben is megváltoztathatja a nemét? És a kiskorú? 

3. Egyetért-e azzal, hogy az ukrajnai háborút a lehető leghamarabb tűzszünettel meg kell állítani, és tárgyalásokat kell kezdeni a béke feltételeiről?

Válaszát várva:

Bencsik Gábor”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. augusztus 28. 23:57
Ezeket a kérdéseket az összes ellenzéki politikusnak fel kéne tenni. Agyon hallgatják....
Gonella
2024. augusztus 28. 19:27
miért hájpolják ezt a kanos delfint?
Akitlosz
2024. augusztus 28. 14:05
Eltévesztette a házszámot. 1. Ebben az EU az illetékes. 2. Ebben a Fidesz hatalom az illetékes. 3. Ebben Ukrajna-Oroszország az illetékesek.
Akitlosz
2024. augusztus 28. 14:03
Ezek kinek fontos kérdések? Bencsik kiskorú buzeráns lenne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!