Nézem, ahogy Vona Gábor az ATV-ben arról magyaráz, hogy Magyar Péterrel hogyan lehet megcsinálni az „új ellenzék”-et

2024. augusztus 14. 18:02

Nagyon egyszerű: ezek a figurák mind a NER emberei.

2024. augusztus 14. 18:02
null
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Nézem, ahogy Vona Gábor az ATV-ben arról magyaráz, hogy Magyar Péterrel hogyan lehet megcsinálni az »új ellenzék«-et, és tolja a gyurcsányozást ezerrel.

Azért az milyen már, amikor Orbán egykori kegyence (a polgári körének tagja, éveken át egy olyan párt elnöke, aminek alapító okiratában a Fidesz-kormány támogatása volt a fő cél, majd önjelölt nácigárda-vezér) a másik nem olyan régi kegyencére (aki nem olyan régen is még milliókat kapott az adóforintjainkból a politikai szolgálataiért) építené az »új ellenzék«-et, bősz gyurcsányozás mellett, és közben 2024-et írunk.

Nagyon egyszerű: ezek a figurák mind a NER emberei.

Nem értették sokan annak idején, hogy miért ágáltam a Jobbikkal való összefogócska ellen. Aztán jött a 2022. Nem értik sokan most sem, hogy mi a gondom a kiebrudalt NER-maffiózóval. Majd jön a 2026. Talán akkor rájönnek. Frászt jönnek rá. A 2022-t sem értik a mai napig. Mást sem igazán.

És tessék megkímélni a »jó, de akkor ki«-dumáktól. Ha épp nincs csajod, akkor sem mész ki a pajtába megdugni a kecskét. Ha meg mégis, akkor egyrészt az nem a kecske hibája, másrészt pedig nincs jogod számonkérni a szintén épp egyedülálló szomszédodat, amiért ő nem teszi, sőt, egy sör mellett elmondja neked, hogy neked sem kéne. Szégyenkezz miatta csendben.

Na, kellett nekem hazajönni... ”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2024. augusztus 16. 14:54
Nem csípem, de a kecskés hasonlat jó volt. Az ellenzékiek nemhogy a kecskét, a saját anyjukat is!!!
google-2
2024. augusztus 16. 09:55
Mindkettőjükre baloldaliak szavaznak: Vonára is és Magyarra is. Élvezzék! Mi csak nézők vagyunk- szerencsére. És főként mást is nézhetünk. Nézünk is!
Valodi
2024. augusztus 16. 09:06
Pietrosz2.0 20:45 "Ángyán bácsinál beragadt a lemez." - höhöhö ... akkor ezt a rossz, ángyánista dumát vegyétek már ki a vurlitzerből! "Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél, amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára." (Nemzeti Együttműködés Rendszere, 26. oldal)
2024. augusztus 15. 18:00 Szerkesztve
Lattman is az új ellenzék. Korábban a Ner kitartottja volt. Ezért nem értem, mi a baja a messiással? Hasonlítanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!