Micsoda szörnyű alak ez az Orbán!

2024. augusztus 01. 22:31

Hogy vezethet ilyen mentalitással egy ember egy országot? Ha jól látom, hát elég pocsékul.

2024. augusztus 01. 22:31
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„Néma Levente,  de valójában  rosszabb, mert azzal, hogy miközben a magyarok egy hete küzdenek Párizsban az olimpián, a kormányfő a mai napig, azaz az első aranyig meg se mukkant, valójában azt mutatja, hogy őt a küzdelem nem érdekli, neki csak a győzelem fontos. 
Milyen ember ez? Hogy vezethet ilyen mentalitással egy ember egy országot? Ha jól látom, hát elég pocsékul. 
Mert aki nem nyert, az őt nem érdekli. Az neki nem fontos. Az, gondolom, neki nem rendes magyar ember. 
Mert szerinte minden mérkőzés addig tart, ugye ő mondja ezt, amíg nem győztünk. Aki nem győz, az nyilván értéktelen. B kategóriás magyar. 

Micsoda szörnyű alak ez az Orbán! Te jó Ég!

Akkor mondom: minden ember fontos, minden sportoló fontos, mindenki küzdelme a mi küzdelmünk is. 
Egyébként meg csak azért is: hajrá magyarok! Minden magyar!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. augusztus 04. 15:13
Juhász Gyula, szépemlékü költönk ezt írná ma Gyurcsányról "Milyen volt böszmesége..." címmel: "Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár."
Palatin
2024. augusztus 04. 15:13
Gyurcsány ma már csak egy rossz emlékeket felidézö mementó. Mint ilyennek, természetesen megvan a maga jelentösége. Kellenek olyan relikviumok, amelyek figyelmeztetnek bennünket arra, hogy ha nem vigyázunk, csúnya dolgok történhetnek. Gyurcsánynak, mint mementónak a specialitása csupán az, hogy -, Péterfy László 1998-ban készült, a Petöfihid budai hidföjénél álló alkotásával szemben -, ö egy élö személy, tehát még gazdagíthatja bünlajstromát. Gyurcsány minden nap, vagy talán minden órában egy picit megvetettebb lesz. Ha már kőbe lenne vésve, legalább ezt az elsilányosodási folyamatot meg tudná úszni.
Palatin
2024. augusztus 04. 15:12
Az egyedüllét óráiban, miután kialudta a kómát, Gyurcsány így roskadozik bünei súlya alatt. A lázadozó bunkósággal kevert önvád lassacskán elveszi immáron a maradék eszét is. "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2024. augusztus 04. 15:12
Magyarország immunrendszere a Fidesz és annak szavazói. Amig ök erösek, addig az országnak van esélye egészségesen fejlödni. Ha Fidesz meggyengül, Magyarországnak vége. Ezt jó, ha mindenki megérti és megszíveli. Magyar Péter semmit nem ad, csak felelötlenül igérget. Számára arról van szó, hogy ezzel a szélhámoskodással egypár évig ragyogóan élni tud, millárdokat tehet zsebre a semmiért. Ez az un. "demokráciában" könnyen lehetséges, nézzük meg Gyurcsányt és társait, akik ezt kicsiben már évtizedek óta üzik. Magyar Péter ugyanezt akarja nagyban. Az ellenzék, a gyurcsányisták, tiszaisták, anarchisták és alkoholisták mind az ország tönkretételéért "dolgoznak". Tudják, hogy egy összeomlott országban még ök is, - a silány hordalék is -, magukhoz tudják ragadni a hatalmat, mert egy tönkretett országnak nem müködik az immunrendszere. Az ország egészséges immunrendszerét a Fidesz és annak választói adják. Az ellenzék a kártékony baktériumok, vírusok táborát testesíti meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!