Megvan a recept Magyar Péter és baloldali társai ellen, ezt nem teszik zsebre

2024. augusztus 25. 07:26

Drukkolunk Wellornak, hogy minél többször sikerüljön borsot törnie a baloldaliak orra alá.

2024. augusztus 25. 07:26
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Felhévizy sokat gondolkodott az elmúlt hetekben, hónapokban azon, hogy mivel lehet a fiatalokat megszólítani. Orbán Viktor nagyon jól látja a helyzetet és a szokásos nagyívű tusványosi beszédében ki is tért erre a problémára, mondván szükségünk van a fiatalokra, közelebb kell őket hozni a nemzetépítő politikához. Természetesen ez egy embert próbáló feladat, mert nagyon sok impulzus éri az élet minden területén az ifjú korosztályokat.

Meg kell találni azt a hangot, ami eljut hozzájuk, eljut az ő világukba, utat tör az elméjükhöz.

Egész egyszerűen fel kell nyitni a szemüket, meg kell mutatni nekik a pozitív dolgok mellett a negatívumokat is. Rá kell mutatni arra, hogy az a világ, amiben élnek milyen valójában, ami ebben a hatalmas médiazajban nem könnyű feladat. Legutóbb Reinfrank néni, a ház agilis hírmondója megmutatta Wellort, a netzenészt, aki kemény, vitriolos szövegeivel nagyon hamar a fiatalok kedvencévé vált. Futótűzként terjednek a számai a világhálón.

(...) Úgy tűnik, hogy az AI-generálta dalok célba tudják juttatni a társadalom segélykiáltásait, mert nemrég Németországban egy olyan, szintén AI-generálta dal került fel a zenei toplistára, amely keményen kritizálja a migrációs politikát. Ezek a zseniális szöveggel és fülbemászó zenével elkészített számok nagy eséllyel jutnak el a fiatalokhoz is, akik ezáltal megismerhetik a valóságot.

Ez az új, modern irány recept lehet például Magyar Péter és baloldali társai ellen is, hiszen a diszkóbotrányáról elhíresült politikus TikTok-oldaláról azonnal letiltották a róla szóló vitriolos számot, nem véletlenül. Mint tudjuk, a Tisza Párt elnöke nagyon nem bírja a kritikát és humora sincs. Drukkolunk Wellornak, hogy minél többször sikerüljön borsot törnie a baloldaliak orra alá – gondolta Felhévizy és újból meghallgatta a két új szerzeményt.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A magyar netzenész is megmutatta a német migránssimogatóknak, hogy a magyar gulyás milyen csípős tud lenni.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. augusztus 25. 11:57
Pl. Dopeman is olyan, mint a kismacska. Kinyílt a szeme. Mint a Rajmond viccében.
fintaj-2
2024. augusztus 25. 11:12
Mr.Woof 2024. augusztus 25. 10:07 Magyar Péter Balga az olyan ember, aki refererencia nélküli, ismeretlen képességű emberekre bízza az értékeit. A leváltjuk, mert mi Tudjuk, Merjük, Tesszük bemondásra épülő mákonya mégegyszer nem lesz eladható. A Tosza párt politizálása kimerül a minden sz.r, mindent ellopnak hangoztatásában, de ezt is a jelenlegi ellenzéktől lopták. A Tosza párt még egyetlen önkormányzatban sem bizonyította alkalmasságát, hogy a kisebb nagyobb közösség javára érdemi munkát tudna végezni. Budapest kormányzásában most lehetőségük lesz mutatni valamit.
Kétes
2024. augusztus 25. 11:00
Mr. Woof! Jóindulatú vagyok és nem nevezlek ostobának, pláne nem hazudozónak, de ezek olyan politikai lózungok amelyeket a valóság egy perc alatt tör össze. De mi lesz (feltéve, de meg nem engedve) ha a Tisza hatolmra jut? Mi lesz - a rezsicsökkentéssel, - a családtámogatásokkal - a 13. havi nyugdíjjal - az egészségüggyel - a közösségi közlekedéssel - a migrációval - az uniós pénzek visszatartásával - az ukrán zsarolással és még sorolhatnám. Volt a kommunizmusban egy vicc, amikor az új pártfőtitkár megkérdezte a régit, hogy mit tanácsol neki. A régi főtitkár átadott neki három borítékot! Az elsőben az állt, hogy fogj mindent rám, az elődödre. A másodikban az, hogy szervezd át az apparátust. És harmadikban? Írj három borítékot. A baj az, hogy Magyar Péternek már megírtak három borítékot, de nem Orbán írta, hanem az első Pressman, a másodikat a brüsszeli elit, a harmadikat pedig az IMF. Az utóbbiban pedig az áll, hogy mindent eltörölni amit Orrbán adott és jó a magyar társadalomnak!
Kétes
2024. augusztus 25. 10:16
Wellor jó! De nem elég! De mit tegyünk az ötödik hadoszloppal. A beszégetős műsoroknak álcázott ellenzéki hergeléssel, médiahazudozással és média kémekkel, influenszer tálibokkal, civilnek hazudott NGO-kal, közösségi médián kitartott influenszerekkel, standupos hülyegyerekkel, humortalan humoristákkal. Van néhány ellenpont velük szemben, de több kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!