Magyar Pétert sosem látott intenzitással nyomatja a Facebook

2024. augusztus 30. 10:24

Melynek alapítója, vezetője nemrég ismerte el, hogy igen, politikai alapon cenzúrázzák a tartalmakat.

2024. augusztus 30. 10:24
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

Nyitókép: képernyőmentés

„megint csak: könnyű úgy Magyar Péternek sikeresnek lennie a Facebookon, majd részben erre politikai karriert alapítani, ha sosem látott intenzitással nyomatja őt az oldal (melynek alapítója, vezetője nemrég ismerte el, hogy igen, politikai alapon cenzúrázzák a tartalmakat), míg mi, akik nem esünk hasra tőle, és ezt el is mondanánk, újra és újra abba futunk bele, hogy letilt, korlátoz, hátrébb sorol a felület.

Ezt is ajánljuk a témában

Most épp egy tavaly szeptemberi posztomnál »jött rá« a Facebook, hogy náci vagyok. Tényleg lehetetlen dolog, hogy miközben egyre inkább A sajtó és A politika helyét veszi át az oldal, nincs egy ember, akinek szólni lehetne, hogy »bazmeg, olvasd már el, mielőtt betiltod«.

Hát illetve de, lehetne. Magyar Péter után a második volt a listán. Ő nyilván nem a Támogatási Üzenetmappán keresztül kommunikál a Facebookkal – de ezt továbbra sem tudjuk, mert nem csak a kormánypropaganda, de a Legigazibb Mentsük Meg Ellenzéki Független Sajtó se tudott még vele interjút készíteni. Bár utóbbiak mintha már nem is nagyon igyekeznének (majd ha végképp tarthatatlan lesz a dolog, akkor valamelyik portál megbízható emberével összemosolyog egy félmondatos válasz erejéig, hogy á, micsoda képtelen feltételezés ez, és megyünk is tovább, a diktatúra hétköznapjairól panaszkodni).

Mindegy, a feladat adott: ez a szar itt egyre inkább csak egyféle politika otthona kíván lenni, keresni kell mást. Legkésőbb 2026-ban ugyanis teljesen el fogják zárni a csapot, nulla elérése lesz bárminek, ami nem az engedélyezett szereplők engedélyezett véleménye.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. szeptember 03. 09:03
Libbcsikommcsik egymás között. Ötker. Ötök.
Palatin
2024. szeptember 02. 10:53
Magyar Péterrel már ott kezdödik a baj, hogy ö emberileg is egy összeférhetetlen, abnormális egóval rendelkezö pszichikailag labilis, kiszámíthatatlan, önmagát erösen túlértékelö, robbanékony személy, akinek fö motivációja a bosszú, a revans. Mint ilyen politikusnak teljesen alkalmatlan. Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj. Most már, - megismerve MP linkségét -, nyilván mindenki elhiszi, hogy amit Varga Judit mondott erröl a modortalan, eszelös, szociopata nyikhajról, a valóban igaz. Ez a fickó nem úra se a szavainak, se a tetteinek. Úgy viselkedik, mint egy karácsonyi vásárra betévedt vadkan. Le fog zuhanni a csillaga, úgy mint 1956-ban az ötágú vöröscsillag a Csepelmüvek homlokzatáról. Már a leghangosabb, leglelkesebb támogatói is kezdenek egyre nagyobb távolságot tartani töle. Elég gyorsan ki fog derülni, hogy a fickó egy tök alsó.
Palatin
2024. szeptember 02. 10:51
Magyar Péter magabiztosságát nem lenne nehéz a földbe döngölni és elvenni örökre a kedvét attól, hogy nyilvánosan fellépjen. Azt kellene csak tenni, hogy egy 18-25 közötti hölgykoszorú nyilvános élö adásban hangosan a fejére olvasná az igazságot: "Csak ilyen pici ez a nagyszájú vakarcs?" és egy jót nevetnének rajta. De ráadásul még a háta is görbe, öszül a haja, pedig ezekhez még túl fiatal. Egy icipici túlzással gnómnak is lehetne nevezni. A teste is olyan mint a lelke...., a természet nem titkolódzik.
Palatin
2024. szeptember 02. 10:51
Magyar Péter úgy fizikai alkatát, mind szellemi adottságait tekintve egy tök alsó. A testméretek miatt a fiatal lányok már nem egyszer kiröhögték. Az arckifejezése, fejformája, tekintete, szájának szemtelen pofázásra rögzödött állása stb. kimondottan unszimpatikus már ránézésre is. Van benne valami bunkó nyikhajság. Az igéreteit, amiért a követöi ráharaptak, - hogy majd ö aztán minden disznóságot leleplez e hazában -, nem szállította. Mondván hogy: "Ti vagytok az atombomba.". Ha követöi normális, értelemes emberek lennének, ekkor kellett volna otthagyniuk ezt a szélhámost. Az MP "jelenség" valójában nem Magyar Péterröl szól, - ilyen jött-ment, beképzelt, nagyzoló figura sok szaladgál az országban -, hanem arról, hogy van egy millió körüli, politikailag zavarosfejü, minden jólhangzó hazugságnak bedölö, teljesen megbízhatatlan választó. Ez bizony nagy tehertétel az országnak. Erröl szól ez a történet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!