Magyar Péternek megint a csajozáson jár az esze + Fotók

2024. augusztus 11. 22:52

A politikus továbbra is nyilvánosan keresi a szerelmet. Rövid kérdezz-felelek videót tett közzé az Instagram-oldalán.

2024. augusztus 11. 22:52
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Rövid kérdezz-felelek videót tett közzé az Instagram-oldalán Magyar Péter, amelyből kiderült: a politikus nem vezetné be a sorkatonaságot, egyszerre három palacsintát dobál a levegőben, havi egyszer jár a XII. kerületi MOM-parkban lévő konditerembe, és hogy elmenne randizni a neki üzenetet író rajongóval. 

Ismert: a politikus nem sokkal a június 9-i választást követően szakított barátnőjével, azóta pedig többször is burkoltan a saját rajongói közül igyekezett megtalálni következő párját, a jelek szerint sikertelenül.

Ezt is ajánljuk a témában

A videót annak törléséig (az Intagram-sztoriba feltöltött videók egy idő után automatikusan törlődnek – a szerk.) ön is megnézheti itt, illetve annak randizással kapcsolatos képkockái közül kettőt az alábbi képernyőképeken:

Magyar Péter Instagram-sztorija, Fotó: Képernyőkép
Magyar Péter Instagram-sztorijának részlete. Fotó: Képernyőkép

 

Magyar Péter Instagram-sztorijának részlete. Fotó: Képernyőkép
Magyar Péter Instagram-sztorijának részlete. Fotó: Képernyőkép

 

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gebula
2024. augusztus 12. 19:57
Egy háromgyermekes családapa, aki Úniós kéviselő, pártvezető nem képes érdemi párkapcsolatra.Alkalmatlan egy embernek megfelelni, azt fenntartani, építeni, megtartani! Hogy lenne képes egy közösséget irányítani? SEHOGY!
2024. augusztus 12. 13:32 Szerkesztve
Hümm, Pszicopeti két dolgot akar: sok pénzt és csajokat. Nos, az első megvan, most jön a többi: sorban, listázva. Neki mindig szüksége lesz, hogy a női nemet tapossa, mert minden kisfütyinek szüksége van a nagyság érzetéhez, hogy egy gyengébb nyakába állva nagyobbnak érezze magát.
Sulammit
2024. augusztus 12. 11:43
Pszichopeti nem szerelmet keres, hanem csajozik. Kalandra vágyik, lehetőleg szexuális egyéjszakásra. Tudjuk, hogy a saját nevén egy szexoldalra is bejelentkezett. Valamit kompenzálni akar, az már tuttéró. Hiába az álarc, nem bírja elviselni, hogy Judit kidobta, mint macskát szarni.
KovG_1
2024. augusztus 12. 09:06
Ez a fényképe ismét alátámasztja, amit már mindig is tudtunk - ez egy végtelenül öntelt, elkényeztetett zsúrpubi, aki csak addig életképes, amíg mindent a saját kívánságai szerint a segge alá tolnak. Erre egy kutyát nem lehetne rábízni, nemhogy egy országot. Nevetséges pali.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!