Bedász Andgő – papok a szarzivatarban

2024. szeptember 10. 18:43

Jólesne végre egy jobboldali szexbotrány, ami arról szól, hogy egy felnőtt, egészséges férfi megdugott egy felnőtt, egészséges nőt. S mindketten akarták. Kommunikációs szempontból maga lenne a csoda...

2024. szeptember 10. 18:43
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Kezdjük a kályhától – kicsi, büdös, szeméttel, mocsokkal, pletykákkal és rosszindulattal fűtött kályha ez Baba Jaga kunyhójából–, egyszóval a Telex felvezetőjével kezdjük, amit a Parlamentben, levett cipővel, büdös-retkes zokniban szundikáló független és szabad újságírójuk írt, de kezdhetnénk bármelyikkel arról az oldalról, hiszen mind ilyen. 

Tehát: „«Mit szóltak ahhoz, hogy a rendszeresen LMBTQ-lobbit emlegető, Orbán Viktor irodáját megszentelő fideszes papról kiderült, hogy homoszexuális orgiákra jár? Többek között ezeket a kérdéseket tettük fel a Kötcsére érkezőknek

Hát persze, hogy ezeket a kérdéseket tették fel. Ezeket és így. A «fideszes» pap, aki «megszentelte Orbán irodáját», sőt, a Megafon szerkesztőségét is, és most tessék, kiderült. És ehhez mit szólunk mi, a «fideszesek». Arról nem is beszélve – így a verdikt –, hogy a «fideszes» média elhallgatja az ügyet, lapít, kussol, úgy tesz, mintha nem lenne. És így tovább. S mindjárt utána azt is megírják kaján vigyorral a sakálpofájukon, hogy az egészet a Pesti Srácok kezdte el feszegetni két másik üggyel együtt, s ebből a szerkesztőségen belül balhé is lett, távozott az egyik főmunkatárs. Na most elbizonytalanodtam: a Pesti Srácok kormánypárti vagy sem? De ez is teljesen mindegy, érdektelen, pitiáner és undorító. 

És akkor eljött az idő, hogy foglalkozzunk az üggyel. Mert van róla mondandónk, csak mi megszólalás előtt végig szoktuk gondolni, mit is akarunk mondani. Végig gondoltuk, mondjuk:

Bese Gergő atya és Hodász András atya – színe és fonákja, Bedász Andgő, vagyis papok a szarzivatarban.

Bese Gergő atya «fideszes» pap, aki «megengedhetetlen módon» került érintkezésbe a politikával, aki kormánypárti, felszentelte a Karmelitát és a Megafont, ott volt Kötcsén, a Békemeneten, egyszóval po-li-ti-zált, és nem rejtette véka alá kormánypártiságát.
Ezzel szemben ott van (volt) Hodász András atya. Bezzeg ő! Ő soha nem «fertőződött» politikával. Ő csak Gulyás Márton Partizánjába ment be, aztán Osváth Zsolt «influenszernek» adott interjút, Perintfalvi Ritával ment be a 168 órába, Kadarkai Endrével és Császár Előddel dumcsizott a Klubrádióban (annál kínosabbat keveset láttam, s nem is elsősorban Hodász, hanem Császár Előd miatt), egyszóval soha nem po-li-ti-zált, ugyan dehogy, ő csak végig látogatta az ellenzéki politika fellegvárait, s egyértelművé tette, hol is áll valójában.

Aztán Hodász atya számtalan alkalommal beszélt önmagáról, mint heteroszexuális férfiről, mesélt egykorvolt barátnőiről, papként elítélte a melegházasságot – majd elhagyta a papi pályát és bejelentette, hogy homokos. Nagy taps a túloldalon...

Ezzel szemben Bese atya elítélte a melegházasságot, az LMBTQ propagandát, majd kiderült, hogy buziorgiákra járt (jár?).

Hangos pfújolás a túloldalon.

Hogy ki a hazug, képmutató farizeus, azt ők döntik el.

(...)

Bármennyire is haragszom rád, bármennyire nem akarlak sem mentegetni sem felmenteni, azt gondolom, hogy te is csak egy ember vagy. Akit megkísértett a gonosz, az ördög, s aki nem tudott ellenállni, hanem többszörösen elbukott. Te is egyike vagy a többmillió, vagy inkább több százmillió óriáscsecsemőnek, aki önmagáért is képtelen felelősséget vállalni, nem hogy másokért. És a szégyened ránk is háramlik, de tudjuk:

nem attól vagyunk keresztények, hogy képesek vagyunk bűntelenek lenni, hanem attól, hogy képesek vagyunk a rosszat felismerni, főleg, ha elkövettük, és képesek vagyunk bevallani és megbánni. 

Igaz, atya? S jól mondom, ha azt mondom, hogy a Szentegyház sem azért szent, mert a tagjai szentek, hanem azért, mert Jézus Krisztus szent. Az Egyház nem a szentek, hanem a bűnösök egyháza, bár a szentek kétségkívül ékesítik. Kérlek, atya, mond, hogy jól mondom. De ha jól mondom, nem bujkálhatsz holmi megtévesztésedről szóló hazugságok mögé. S ugye nem jobb, ha a gyengék és esendők, akiket megkísértett az ördög s nem bírtak ellenállni, mindjárt elkezdenek pridra járni, s Camus hallhatatlan gondolatait idézve, részt vesznek immáron büszkén a nyomorultak orgiáján, ahol a bűn az erényt szólítja fel önigazolásra, rózsaszín bőrtangában vagy meztelen seggel, kezében egy Bibliával, hogy a lehető legocsmányabb legyen.

S még az is lehet, hogy skizofrén vagy, atya. Nappal szentéletű pap és egyházfi és Isten szolgája, éjjel buziorgiák hőse.

Ebben az esetben is segítségre szorulsz.

De ezt a segítséget ne tőlünk várd. 

Mi csak imádkozni tudunk érted.

Ha pedig mégis kiderül, hogy te magad készítetted azokat az ocsmány felvételeket, akkor atya, nincs többé miről beszélni veled. 

Imádkozni akkor is fogunk érted, de jó szóra hosszú ideig ne számíts.

P.s.: Jólesne végre egy jobboldali szexbotrány, ami arról szól, hogy egy felnőtt, egészséges férfi megdugott egy felnőtt, egészséges nőt. S mindketten akarták. Kommunikációs szempontból maga lenne a csoda...

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaqxar
2024. szeptember 14. 17:09
🍓 ️A Fidesz pillanatnyilag doh, tömjén, pálinka, ondó, pénz, ürülék, kolbász és izzadságszagú. Na meg szúrós vetiver Fásy, Mága és Győzike hónaljából.Tömegek fordulnak el öklendezve a sok buzitól és haszonleső primkó milliárdosoktól. Magyar Pétert lehet gyűlölni, csak ettől nem lesz több Fideszes. Az illatos Gyurcsit meg már nehéz lesz feléleszteni, aki beterelné a szavazókat a Fideszre voksolni.🍓 ️
mandari-ner
2024. szeptember 14. 10:13
Nem ártana az egyházban is egy olyan tisztogatás, szűrés, mint a gyermekotthonokban. Na vajon miért gyáva meglépni ezt a kurmány? Sőt az egyházi fenntartású gyermekvédelmi intézmények vezetőire nem vonatkozik a pszichológiai alkalmassági vizsgálatról szóló új kormányrendelet, nem hiába, belső információk szerint biztos megkapták, hogy nagyon nagy botrány lenne ha ott is minden zugba a rendőrök tartanának ellenőrzést.
Turán
2024. szeptember 12. 15:22
Abszolút lehetetlen. Ugye nem az a baj fideszéknél ha egy fideszes buzi, hanem az hogy kiderült. Szájerka is bőszen módosítgatná még mindig családtörvényt ha nem bukik meg. Ha itthon történik ki se derült volna. De neki a brüsszeli "fertő" kellett..🤣
Sámson
2024. szeptember 12. 15:21
Egy kérdés a meleg orgiákra járó Bese “atya” kapcsán: azt mondta ez az ember, hogy becsapták, visszaéltek a naivitásával. Vajon kik csapták be és hogyan? Más katolikus papok, esetleg a főnökei hívtak meleg randevúkra? Volt olyan eset a Vatikánban, ahol a főpapok egy kis papot megerőszakoltak. Utána röhögve itták a misebort a főpapok, mondván: minden vétkünk el van törölve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!