Szentkirályi: Megszületett a Karácsony–Magyar Péter-paktum – de a budapestiek épp erre mondtak nemet június 9-én

2024. szeptember 10. 19:53

„A fővárosiak nem erre szavaztak” – hangsúlyozta a korábbi főpolgármester-jelölt.

2024. szeptember 10. 19:53

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Megszületett a Karácsony-Magyar Péter paktum – jelentette ki Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalára feltöltött videóban. Szentkirályi szerint egyre több hír szól arról, hogy Karácsony Gergely és Magyar Péter együtt tervezik vezetni a fővárost. A korábbi főplgármester-jelölt hangsúlyozta: 

A fővárosiak nem erre szavaztak”. 

Szentkirályi hozzátette: „A budapestiek éveken át láthatták, hogy Karácsonynak semmi másról nem szól a városvezetés, minthogy helyzetbe hozza Gyurcsány Ferenc embereit. A budapestiek épp erre mondtak nemet június 9-én és mi is nemet mondunk a Karácsony-Magyar paktumra, mert világos hogy pont ugyanaz fog folytatódni, ami eddig volt”. „Ezzel szemben mi a budapestiek oldalán állunk, mert Budapest ennél többet érdemel” – mondta Szentkirályi.

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. szeptember 11. 09:28
Gyurcsány Ondó Ferenc a DK párt tökrészeg elnöke és Magyar Rácuppanós Péter a TISZA párt őrjöngő elnöke összekapcsolódtak. ===================✓ A kialakult helyzet világos, egyszerű. Az MJK ® erőit ellenük kell fordítani! Hajrá Magyarország!
Osztap_Bender
2024. szeptember 11. 08:24
Szentkirályi hozzátette: „A budapestiek éveken át láthatták, hogy Karácsonynak semmi másról nem szól a városvezetés, minthogy helyzetbe hozza Gyurcsány Ferenc embereit. A budapestiek épp erre mondtak nemet június 9-én és mi is nemet mondunk a Karácsony-Magyar paktumra, mert világos hogy pont ugyanaz fog folytatódni, ami eddig volt”. „Ezzel szemben mi a budapestiek oldalán állunk, mert Budapest ennél többet érdemel” – mondta Szentkirályi. Cuncika, a budapestiek újra ezt a hibbantat választották meg főpolgármesternek, ti megint lemaradtatok. Nem olvastad az akkori újságokban? Ha nektek nem tetszik a "társulás", akadályozzátok meg, ha tudjátok.
patriota-0
2024. szeptember 11. 05:38
A budapestiek arra szavaztak, hogy még öt évig legyen mindennap karácsony. Teljesült a vágyuk. El kell fogadni, hogy Budapesten olyan emberek vannak többségben, akiknek ez tetszik. Engem nem zavar, és 50 km-nyire lakom, itt nyoma sincs az idióta döntéseknek.
krumplinudli
2024. szeptember 11. 05:27
Nem csodáljozok ,hisz összenő ami összetartozik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!