Magyar Péternek már papírja van arról, hogy jogellenesen cselekedett

2024. augusztus 27. 13:05

Magyar Péter jogellenesen cselekedett, amikor vallási hovatartozás alapján listázta az ATV munkatársait.

2024. augusztus 27. 13:05
Magyar Péter

Nyitókép: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád

Immár hivatalos, Magyar Péter jogellenesen cselekedett, sértve az ATV munkatársainak jogait. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) megállapította, hogy 

Magyar Péter jogellenesen hozta nyilvánosságra közösségi oldalán az ATV több munkatársának vallási hovatartozását 

– írja a hatóság közlésére hivatkozva a Magyar Nemzet.

A Tisza Párt elnöke – miután Rónai Egon műsorvezető júniusban szembesítette őt a hazugságaival – egyszerűen kiviharzott az ATV stúdiójából az Egyenes beszéd élő adásában. Ezt követően pedig közösségi oldalán közzétette a csatorna több munkatársának vallási hovatartozását.

A lap felidézte: a közérdekű bejelentéseiről ismertté vált Tényi István a botrány kirobbanásakor a NAIH-hoz fordult, a Budapesti Rendőr-főkapitányságon pedig feljelentést tett az ügyben, hogy kiderüljön, megvalósult-e a személyes adattal visszaélés vétsége. Most kiderült, hogy igen, emiatt a hatóság felszólította Magyart arra, hogy törölje a posztot közösségi oldaláról.

Az ATV és Magyar Péter között nem tartott sokáig a harag. Augusztus 14-én eljött a pillanat: 

Magyar Péter újra bement az ATV-be és ezúttal nem rohant ki a stúdióból élő adásban, ami nem meglepő, hiszen egyetlen kellemetlen kérdést sem kapott. 

A kellemes beszélgetés után nem kellett sokat várni, hogy ismét meghívja az ATV Magyar Pétert, a politikus ma este lesz a csatorna műsorának vendége.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2024. augusztus 27. 19:37
Jogelleneset cselekedett. Kipukkadt a lufi. Jaj, teljesen ki is ábrándultam. 🤣🤣🤣
atti64
2024. augusztus 27. 18:46
BAZD SZÁJBA ANYÁDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pumuklik
2024. augusztus 27. 18:35
Kis hülye zsidó pöcs!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 27. 17:27
Húha. 3 emberről elárulta, hogy hitgyülis. Micsoda listázás! Én meg ide kilistázom, hogy Orbán és Balog pedormátus, a pápa katolikus, Semjén meg Artemisznek képzeli magát. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!