Magyar Péter újra az éjszakában: luxusbuli és alvilági kötődések

2024. augusztus 04. 14:21

A budai Lock jellemző szolgáltatása a legénybúcsúk szervezése a „szeparált VIP-szobákba”.

2024. augusztus 04. 14:21

A nyitókép illusztráció; forrás:HírTV

A budai Lock bárban tartott „privát Tisza bulit” péntek éjszaka Magyar Péter, a Metropol információ szerint a luxus szórakozóhelynek alvilági kötődései vannak.

Csak azok vehettek részt az előzetesen meghirdetett partin, akik regisztráltak, de ők is csak „támogatói” díj megfizetése után

léphettek be a „speciális” szolgáltatásokat nyújtó klubba.

A cikk szerint

a klub különleges hírnevét még akkor szerezte, amikor a jól ismert Vizoviczki László volt a tulajdonosa,

akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. A Metropol úgy tudja, mára a pesti éjszakában több helyen is jelenlévő ukrán milliárdosokhoz, az Uszikov családhoz került a Magyar Péter-parti helyszíne.

A család tagja a ma is börtönben lévő Uszikov Alex, a korábban Turek néven ismert férfi a cikk szerint feleségül vette a Lock egyik tulajdonosát, Uszikov Krisztinát, nevet váltott és ő is Uszikov lett.

A róla szóló bűnügyi hírek szerint 2022 januárjában egy budai ház teraszában elrejtett fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök, sőt, a hatóság emberei valóságos fegyverarzenálra bukkantak.

Magyar Péter hívei 10 000 forintos VIP-jegy megvásárlásával juthattak be a luxusklubba,

amelynek egyik jellemző szolgáltatása a legénybúcsúk szervezése a „szeparált VIP-szobákba”.

 

 

Összesen 354 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. augusztus 05. 11:51
Hejvargánéról van most szó! A komcsi, aruló pstichopatáról, aki minden percben Juditnak akar bizonyitani! 00, nyomigyerek a bandájaval együtt! Alvilág.
Skywalker_bp
2024. augusztus 05. 08:16
És a Habony bulik? És a fideszes Yachtos kokós bulik? Azokról mikor írtok? Merthogy hetente vannak. 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Skywalker_bp
2024. augusztus 05. 08:14
A szórakozóhelynek alvilági kötődései vannak. 🤣🤣🤣 Írja ezt a Mandiner. Annak a kormánynak a propagandalapja, ahol Pintér a belügyminiszter. Alvilági kötődések 🤣🤣🤣
gekk
2024. augusztus 05. 08:01
No és igen, kittyke puncija konzervatív keresztény értékelésre vár. Mert még ez a pénz is kell a lakájmldiának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!