Magyar Péter kihasználja a napot a politikai közösségépítésre

2024. augusztus 20. 16:40

Mondanom sem kell, a választók ezeket jobban megjegyzik, mint a szakpolitikai programokat.

2024. augusztus 20. 16:40
Dull Szabolcs
Dull Szabolcs
Facebook

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

Magyar Péter kihasználja a napot a politikai közösségépítésre. Főleg a korábbi ellenzéki gyakorlattól eltérő módszer, hogy augusztus 20-át nem egy államalapítási közleménnyel vagy Facebook-poszttal intézte el, hanem meghirdette a Tisza pikniket, ahol bárki futhat vele, kenyeret süthet vagy hajózhat is. Amikor azt keressük, mit csinál másképp, mint más ellenzéki vezetők, akkor ilyen eszközökre is gondoljunk. Mondanom sem kell, a választók ezeket jobban megjegyzik, mint a szakpolitikai programokat.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2024. augusztus 21. 18:17
Hát, nem sikerült neki. :-))
SimplyRed
2024. augusztus 21. 17:13
Néztem az Index videót erről az eseményről. Jó persze a Békemeneten is vannak hasonló lamantinok, de annyira nem lehet senki ostoba, hogy a csodát mástól várja és neki speciel semmi dolga. Ezeknek az embereknek nem adta ki vagy saját hibából vagy tényleg szar helyre születtek, de azt gondolni, hogy jön egy MP nevű fasz és majd kenyérré változtatja a követ, ennyire hülye nem lehet önszántából senki.
Obsitos Technikus
2024. augusztus 21. 10:05
Jól kihasználta :-D
llnnhegyi
2024. augusztus 21. 07:37
Magyar Ondó Péter tegnap egész végig égette magát és a TISZA pártot. Gyanítom szerek hatása alatt volt! "Így ünnepel egy áruló libbcsikommcsi politikus!" - mottóval
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!