Itt a bizonyíték: SZDSZ-utódok tolják Magyar Péter szekerét

2024. augusztus 19. 21:42

A Tisza Párt elnöke most ünnepi kenyérsütéssel kíván híveket szerezni, és ez jól láthatóan tetszik az egykori szabad demokrata fanoknak.

2024. augusztus 19. 21:42

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

A Tisza Párt egyik nagy híve – a Facebook-posztjai alapján legalábbis így tűnik – örvendeztette meg a „Szabad Demokraták Közössége” Facebook-csoportot egy videóval, amelyen Magyar Péter egy mesterszakács segítségével süt ünnepi kenyeret élő adásban egy hajón utazva a Dunán.

Ezt is ajánljuk a témában

Kép forrása: Facebook

Az újsütetű politikus Facebook-oldalán megjelenő háromnegyed órás videó elején rögtön leszögezte, hogy még életében nem sütött és dagasztott kenyeret, csak a nagymamájától látta vidéken. De mielőtt még hozzákezdett volna a nagy attrakcióhoz, promótálta az augusztus 20-i margitszigeti Tisza-pikneket – a Dunáról.

S miközben Magyar gyúrta a kenyértésztát, kiselőadást tartott Budapestről, a partról látható épületekről, különös tekintettel az Országházra.

 

Összesen 361 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. augusztus 21. 20:32
Magyar Péter, - ha Orbán és a Fidesz ellen lázít -, elöbb-utóbb szükségszerüen totál összegyurcsányozza magát, mert ez másképp egész egyszerüen nem megy. Azután ö már a kutyát sem fogja érdekelni, legfeljebb még a legyek ha járnak rá. A magyarok nem akarnak mindenáron kormányt váltani. Egy rothadt almát egészen biztosan nem akarnak egy kosár rothadt almára kicserélni.
moricka13-3
2024. augusztus 21. 04:59
Miképpen a rendszerváltás kezdete óta mindig is vala, a Kun Béla-Rákosi Mátyás-Nagy Imre- Kádár János-féle álnépboldogítók kései szellemi-biológiai örököseinek leginkább az SZDSZ-be tömörült utódai, - most is ugyanúgy-, azt támogatják, akiket valahol Amerikából globalista bűvészeik sorosan, Van jobb! kiáltással nyuszinak a Kalapból rántottak elő, kizárólagosan csak a saját feilismert szükségleteik kielégítésére!
Palmimi85
2024. augusztus 20. 18:43
valakik nagyon tolják ennek a puhapöcs petinek a pénztárcáját, ha ezt meg tudja fizetni, vagy nagyon levágta a válóperrel és vagyon megosztással az ex családját Nem semmi pénz a Dunán hajókázás egy olyan ladikban, amin lehetőség van kenyeret sütni - vagy az egész csak egy virtuális parasztvakítás???
materialista
2024. augusztus 20. 16:22
A Felcsúti Tahó-ét meg komcsi utódok !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!