Magyar Péter egyre szánalmasabb

2024. augusztus 29. 20:35

Ki az, aki minden létező poszt alatt megjelenik a Facebookon, ha az kicsit is róla szól?

2024. augusztus 29. 20:35
Magyar Péter. Fotó: Képernyőkép/Magyar Nemzet
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Nemzet 

„A minap kiraktam egy mémet a Facebook oldalamra. Szoktam ilyet csinálni, elég gyakran. Általában politikai tartalmú mémek, de nem mindig. A mostani egyálrtalán nem volt az. Egy újabb, kb. Százezredik RickRoll. Vagyis Rick Astley nagy slágerének, a »Never Gonna Give You Up«-nak egy mesterséges intelligencia segítségével átalakított változata volt, tele trágársággal, igazi részeg egyetemista hangulat. Tényleg olyan, mintha Rick énekelné, nagyon profi ma már az AI. Vagy inkább ijesztő…

Amúgy itt a poszt és a mém. Na, de mi történt? Na, mi? Persze, jöttek ilyen meg olyan reakciók, volt, akinek tetszett, és volt, akinek nem. Normális. De nem fogjátok kitalálni, kedves olvasók, ki érkezett meg kommentelni… Annyit segítek, hogy pszichopata… Vajon Lukácsi Katalin vagy Perjés Zoltán? Nem nyert. Ez most egy másik pszichopata, egy sokkal ismertebb. Pontosabban egy olyan pszichopata, akit mindenki ismer, nem úgy, mint a másik kettőt, akiket senki. Hát ki más lehetne? Ki az, aki minden létező poszt alatt megjelenik a Facebook-on, ha az kicsit is róla szól?

Bizony, a »messiás«. Csakhogy most már akkor is megjelenik, ha semmi köze hozzá a posztnak. Egyébként általában azt szokta kommentelni nekem, hogy »szegény édesapád«. De amióta egyszer megírtam neki, hogy apámmal rendszeresen együtt töltjük a hétvégéket, amit ő szabad akaratából tesz, tehát annyira azért nem kell sajnálni miattam, ellentétben az ő gyerekeivel, akik félnek a saját apjuktól, de kötelező jelleggel időnként vele vannak, úgyhogy szegény gyerekeid… na, azóta feltűnően kerüli ezt a témát.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. szeptember 09. 10:41
Undorító alak! Gusztustalan, vérkomcsi pszichopata!
Lajoss
2024. szeptember 09. 09:56
Jeszi,igazi bohóc voltál Kötcsén.... gratulálok...nem irigylem Géza bácsit...😥
Palatin
2024. szeptember 04. 21:01
TI SZArháziak!
Palatin
2024. szeptember 04. 21:01
Az MP-jelenség a demokrácia egy fatális hibájára hívja fel a figyelmet: Ha te akármilyen alantas módszerrel, - árulással, hitszegéssel, korrupcióval, hazugsággal, rágalmazással stb. -, magad mögé tudsz állítani egy bizonyos nagyságú választói réteget, akkor emberi és politikai kvalitásaidtól teljesen függetlenül, lehetsz "valaki" és belepofázhatsz az ország dolgaiba. Ez bizony egy súlyos hiányossága az un. demokratikus választásoknak. Nem tartom kizártnak, hogy egyszer majd egy újabb MP-plagiátor a fideszesek elleni halálbüntetés bevezetésével kampányoló Rába-párti elnökhelyettes is bekerülhet az EU parlamentbe ezen az egérúton. Az ehhez szükséges szellemi és morális sötétség mérete feltehetöen meg lenne az országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!