Ma megkeresett Magyar Péter, a Tisza párt elnöke

2024. augusztus 07. 19:21

Egyeztetésre hívott.

2024. augusztus 07. 19:21
Szentkirályi Alexandra
Szentkirályi Alexandra
Facebook

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

 

„Ma megkeresett Magyar Péter, a Tisza párt elnöke, egyeztetésre hívott. 

A válasz egyértelmű: A Fidesz frakciója nem működik együtt és nem egyeztet azokkal, akik Gyurcsány Ferenc jelöltjét támogatják! Gyurcsány és Karácsony csődbe vitték a nemzet fővárosát, nem érdemelnek még egy esélyt!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. augusztus 10. 11:47
Magyar Péter veszte a jelleme lesz. Emberileg egy silány figura, mit lehet az ilyenektöl várni? Egy rendkívül nagyképü, meglehetösen üresfejü, pökhendi, empathiát, igazságérzetet stb. nélkülözö, de jól megjátszani tudó, jó szövegü, pergönyelvü, lezser fickó, de az teljesen világos, hogy semmihez nem ért, legkevésbé a politikához. Kapásból lefitymál bárkit, aki nem az ö szekerét tolja, csak neki lehet igaza, minden ellenfele egy "korrupt idióta". Bruhahahaa... Akkor fog megbukni, amikor elkezd csinálni valamit. Amig csak dumálni kell, addig lehet, hogy növekszik a népszerüsége, de lesz egy pont, amikor a tettek mezejére kell lépni. Attól kezdve fognak még a legnaivabbak is elfordulni töle, mert rádöbbenek, hogy hülyének nézte öket. Ez a típus ismert a politikában, tulajdonképpen minden rajongójában villognia kellene a figyelmeztetö piros lámpának.
Palatin
2024. augusztus 10. 11:46
Ha Budapest egy káposzta, akkor Karácsony és Magyar Péter két kecske. Mindent elmond a budapesti választókról, hogy a föváros ilyen alkalmatlan, korrupt nyikhajok kezében van. Minthogy Budapest az ország fövárosa, be kell vezetni ott egy olyan választási rendszert, ami alapján az egész ország beleszólhat abba, hogy ki vezesse Budapestet. Budapest lakossága az ország lakosságának kb egy ötödét teszi ki, ezért az lenne az igazságos, jogos elvárás, hogy a nem budapesti magyarok egy arányosan csökkentett szavazati értékkel vehetnének részt a budapesti választásokon úgy, hogy a budapesti illetve a vidéki összszavazatok lehetséges összege azonos legyen. Pl. 2 millió x 1 szavazat = 8 millió x 0,25 szavazat. Azaz 4 vidéki szavazat érne egy budapesti szavazatot. Az elvet magát tartanám nagyon fontosnak, a részleteken lehet agyalni.
Palatin
2024. augusztus 10. 11:45
Ha Magyar Péter nem egy amatör, hanem egy igazi profi, ügyes szélhámos lenne, akkor hosszútávon az lenne számára az egyetlen jó stratégia, hogy az unióban szépen átmenne "Orbán trójai falovává". Látszólag Orbán alatt fürészelné az ágat, de közben állványzatot ácsolna neki, és a döntö pillanatokban olyat tenne, ami Magyarországnak nagyon jó lenne. Ezzel itthon megalapozhatná a karrierjét Arra ugyanis nem számíthat, hogy uniós karriert fut be. Az uniónak MP kategóriájában csak az árulók kellenek. Azzal viszont tönkreteszi a saját itthoni jövöjét, utálni fogja mindenki. MP-nek csak akkor van jövöje, ha Magyrország érdekében dolgozik Brüsszelben. De ezt csak úgy tudja megtenni, ha Orbánnak nem tesz keresztbe, hanem INKÀBB ÁTVÁLTOZIK ORBÁN TROJÁNER-évé Ezzel tudna hazai piros pontokat gyüjteni. Én ezt ajánlom neki, ezzel bizonyíthatná, hogy egy ügyes politikai zsonglör, akire valóban szükség lehet. Ha nem ezt teszi, akkor 5 évet lébecolhat a brüsszeli éjszakai életben, de azzal vége
zakar zoltán béla
2024. augusztus 09. 17:55
Szajna Müszike lötyböl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!