Lecsapott a vihar az Erzsébet hídnál bulizó fiatalokra, három embert keresnek

2024. augusztus 15. 06:52

A fiatalokat a vihar a vízbe sodorta.

2024. augusztus 15. 06:52
null

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Bulizó fiatalokra csapott le a többnapos kánikula után megérkező éjszakai a vihar a Dunánál, írja a Bors.

Információik szerint a fiatalok egy közösségi oldalon szerveztek összejövetelt a Duna partra, ott, ahol az Ördög-patak belefolyik a Dunába, az Erzsébet híd budai hídfőjétől nem messze.

Nem tudni hányan jöttek végül össze, de a jelenlévőkre lecsapott a vihar. A lap úgy tudja, a fiatalokat a vihar a vízbe sodorta, három bulizót még keresnek.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság már este figyelmeztetett: elsőfokú riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt a HungaroMet. „Az érintett területeken elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat” – írták.

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. augusztus 15. 17:42
Most hogy mondjátok, eső volt, de nagy szél az nem.
survivor
2024. augusztus 15. 17:39
rockercicc Egy baromi gusztustalan hely --távolról is. És bementek a csatornába, A csőbe, Ragnarökk
survivor
2024. augusztus 15. 17:38
After party az Ördög-árok szennyvíz levezető csatornáBAN.. Kész. Az emberiség halott. Utolsó idők. Szerencse h már öreg vagyok.
rockercicc
2024. augusztus 15. 13:38
Mennyire kell igénytelen agyhalottnak lenni ahhoz, hogy valakinek arra támadjon gusztusa, hogy egy szennyvíz kifolyónál (ill. benne, máshol megírták, hogy a csőben is üldögéltek!) bulikázzon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!