Kidobták az Index stábját Magyar Péter nyilvános rendezvényéről

2024. augusztus 20. 20:34

Az incidens után a Tisza Párt Sajtóosztálya levélben letiltotta a rendezvényen készült felvételek publikálását.

2024. augusztus 20. 20:34
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Augusztus 20-án Magyar Péter a Margit-szigeti nagyrétre hívta támogatóit egy Tisza Piknik nevű rendezvényre, amelyen az Index stábja is részt vett, hogy tudósítson a pártelnök ünnepi beszédéről. Az esemény során a riporter csapat „provokatív” kérdésekkel fordult a résztvevőkhöz, többek között arról érdeklődve, miért tartották fontosnak az eseményen való részvételt, és hogyan értékelik a Tisza Párt EP- és önkormányzati választásokon elért eredményeit. 

Nem sokkal érkezésük után azonban a szervezők és a biztonsági őrök felszólították őket a távozásra, arra hivatkozva, hogy nem regisztráltak a rendezvényre. 

Később a Tisza Párt Sajtóosztálya névtelen levelet küldött az Indexnek, amelyben letiltották a rendezvényen készült felvételek publikálását, és elismerték, hogy a szerkesztőség számára nem küldtek meghívót a nyilvánosan meghirdetett eseményre.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Dull Szabolcs

Facebook

Idézőjel

Mondanom sem kell, a választók ezeket jobban megjegyzik, mint a szakpolitikai programokat.

 

Összesen 426 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paloma
2024. augusztus 21. 21:23
Feltételezem , hogy a regisztrált nyolcezer sajtóst beengedték, és ők is tudtak hasonlóan értelmes szektatagokat megszólalaltatni, mint az indexes újságíró ! Hát ezek ők, és szavazati joguk van!
Zozzó
2024. augusztus 21. 17:58
Azt gondolom, a felvételt el kellene küldeni a néppártnak, a fogtündérnek és a többi félkegyelnűnek azzal az üzenettel, hogy itt az ellenzék sárba tiporja a sajtószabadságot! Nincs jogállam!
1000Mester
2024. augusztus 21. 12:47 Szerkesztve
A féreg (lat. vermis) legújabb magyar megnevezése = magyar péter.
Anomander
2024. augusztus 21. 11:38
Anomanderkobi40 2024. augusztus 21. 10:47 Orbán viszont nagyon jól vezeti az országot, sikerült is az EU legmagasabb inflációját és legszegényebb országát prezentálnia óriási pénzek beáramlása mellett. Sajnos azt kell mondjam, ennél Mari néni Csikóstöttösön is jobban kormányozna, mert megvan a józan paraszti esze. Orbánnak víziói vannak, meg nem mer neki senki szólni, hogy meztelen a király. Magasnyomású gazdaságot tolta, aminek semmi értelme nem volt, emellett prociklikus gazdaságpolitika, aminek isszuk a levét. Szóval ha nem csinál semmit, akkor jobban kormányoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!