Kiderült, miért utazott Szijjártó Péter Oroszországba

2024. augusztus 30. 13:25

„A mi felelősségünk most is világos: magyar otthonok fűtésének biztosítása” – szögezte le a külgazdasági és külügyminiszter.

2024. augusztus 30. 13:25

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Szijjártó Péter Szentpétervárra utazott. A külgazdasági és külügyminiszter pénteken találkozott Alekszej Millerrel, a Gazprom vezérigazgatójával – jelentette be a miniszter a Facebook-oldalán.

„Orosz gáz nélkül nem lehet Magyarország energiabiztonságát garantálni. Ez nem ideológia, hanem fizika és matematika kérdése. Ennek kimondásához ma kell némi bátorság Európában,

de Magyarország elégedett az orosz energetikai együttműködéssel, amely az ország ellátásbiztonságának egyik záloga”

– írta a külgazdasági és külügyminiszter.

„Alig egy hónap múlva, október elsején indul az új gázév és kezdődik a fűtési szezon is. A mi felelősségünk most is világos: magyar otthonok fűtésének biztosítása”

– szögezte le Szijjártó Péter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2024. augusztus 30. 16:42
Skywalker_bpSkywalker_bp “Nézd! Én (budzsak, aki NEM mandiner.hu dolgozó, vagy akármi) most egy darabig a te neveden tudok kommentelni. Ezt bárki megteheti, ha módosítja a beállításait. Ez csak a megjelenítési név. Holnap visszaírom a sajátomra. Ez a kommentfal hibája, hogy ilyet megenged.” Dehogy fogsz te a nevem alatt kommentelni. Egyrészt a nickem nem tudod elvenni, másrészt se eszed se humorod. Szeribted nem fog feltűnni annak aki olvassa? Dehogynem. Kb. 2 napig fog tartani. Épp mint recipdoki reciphoki esetében. Azért a fait play díj jár neked. Magad mutatod be, milyen módszereel dolgozik a Fidesz. Azt még tudd, hogy érdemben csak szeptember második felében tudlak szívatni, mert addig távol vagyok, pontosabban sporadikusan vagyok. Úgyhogy good luck! Lássuk, mit tudsz magadtól szellemi kapacitásban 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
kircike
2024. augusztus 30. 16:36
Van itt jópár fasszopó hazaáruló dolláros, tiszás, akinél elzárnám a gázcsapot télre!!!
monuskaroly
2024. augusztus 30. 15:28
Egyeztettek a közös Magyar-Orosz határátkelőhelyek létesítéséről, ami nemsokára realitás lesz. Még egy haszna is lesz, nem kell felesleges tranzitdíjat fizetni az ukrán maffiának!!!
Mr.Woof
2024. augusztus 30. 15:24
Eligazításért ment a csicska gyerek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!