Itt a bejelentés: kora délután lesz döntés a tűzijátékról

2024. augusztus 20. 09:17

Minden az időjárás függvénye.

2024. augusztus 20. 09:17
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Reggel 7 órakor megkezdte mai működését az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs, aminek munkájában közreműködik többek közt a rendőrség, a honvédség, a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat, a meteorológiai szolgáltató, a Budapesti Közlekedési Központ, a Budapest Közút, és a fővárosi kormányhivatal” – közölte a közösségi oldalán Kovács Zoltán.

Az államtitkár felidézte, milyen programok várják az érdeklődőket az államalapítás ünnepén – tisztavatás, dunai légi parádé, körmenet, és végül tűzijáték.

Utóbbira kitérve elárulta: a végleges döntést a rendezvények megtartásáról kora délután, az időjárás függvényében hozzák meg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. szeptember 05. 20:15
Melyik tűzijátékról is van szó? Az 1848-as éviről? Az 1945-ös szovjet verzióról? Matyi elvtárs meg nem tartottjairól? A Kádár elvtárs félékről? A Degesz féle tragédiásról? A fidesz féle legdrágábbakról? A tavalyiról, az ideiről, a jövő éviről?
jocek87
2024. augusztus 20. 17:39
Meg kell tartani! Másképp hogy csalna el ennyi pénzt a törpe cigány? 🤣
Turán
2024. augusztus 20. 14:48
Azért az utolsó pillanatban eldönteni elég gáz a több tízezer embernek. Ha necces a dolog, előző este lefújni és a csak azért odakirándulni szándékozó emberek nem csalódnak.
benedek77
2024. augusztus 20. 11:24
Remélem elmarad, és akkor a sok buta paraszt feleslegesen baszta el a spórolt pénzét, hogy felutazzon.😁 Mondjuk legalább valami emberi helyen is jártak életükben, az eső meg talán lemossa őket egy kicsit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!