Nem vicc! Könyv készül Magyar Péterről – állítólag „spirálisan alakul” a mű

2024. augusztus 08. 13:15

„A könyv nem lineárisan, inkább spirálisan alakul” – írta a készülő kötet szerzője, Bódis Kriszta.

2024. augusztus 08. 13:15

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Bódis Kriszta író és dokumentumfilmes közösségi oldalán számolt be arról, hogy a kiadója felkérte arra hogy készítsen egy „beszélgető könyvet” Magyar Péterrel. 

A szerző elárulta,

mivel érdekeli, hogy ki Magyar Péter honnan jött, hova tart, elvállalta a felkérést.

Bódis úgy fogalmazott, „úgy gondolom sokak számára érdekes lesz önmagában is, ha az igaz és hamis hírek, értelmezések és félreértelmezések dömpingje mellett megszületik egy lineáris elbeszélés, és összeáll a kép.” 

„Spirálisan alakul a könyv”

Hozzátette, hogy 

a könyv nem lineárisan, inkább spirálisan alakul. 

Magyar Péter ATV-s botránya után Bódis is elfordult a csatornától

Emlékezetes, az író, pszichológus és dokumentumfilmes, miután Magyar Péter kirohant az ATV stúdiójából, arra az álláspontra jutott: bojkottálja az ATV-t. „Tudom, hogy sokan hiányolni fogjátok szerény próbálkozásaimat a Civil a pályánban, de majd találkozunk máshol” – fogalmazott. 

Nem ez volt Bódis első kiállása Magyar mellett. Még áprilisban az író, pszichológus ugyancsak az ATV műsorában vendégeskedett Kerékgyártó István íróval, aki szerint Magyar Péter szerepe a bibliai tékozló fiú történetével azonosítható. Valamivel később erre a párhuzamra Bódis is reagált: 

elképesztőnek, de nagyon szépnek és inspirálónak nevezte.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. augusztus 09. 14:06
Egy egészséges ösztönü, érzelmü és tudatu ember Magyar Pétert ránezésre megveti. Lerí a képéröl a pofátlan, üresfejü pökhendiség. A kilazult agyúak bálványa az ország legmegvetetttebb embere lesz 1-2 év múlva. Magyar Pétert senkiházinak nevezni, az egy érdemtelen felmagasztalása ennek a léha, haszonlesö, rafinált, zavart pszichéjü szélhámosnak Magyar Péter magas gázsival Brüsszelben akar lébecolni, alámerülni a brüsszeli éjszakában. Neki ez volt a célja és elérte. Esze ágában sincs bármivel is foglalkozni. Jobb, ha senki nem vár töle semmit, ha az illetö nem akar csalódni benne. Egy év múlva a választói úgy fogják utálni, mit egy lapát fekáliát A buli-üggyel kapcsolatban számára a szellemi fogyatékossággal párosult patológikus psziché enyhítö körülmény lehet. Ha rendesen megvizsgálják, van esélye, hogy felmentik. Akiket MP, ez a kis nyikhaj szélhámos, át tudott verni, és rászavaztak, azokat az unokázós csalók még akkor is át tudják verni, ha az illetöknek nincs is unokájuk
Palatin
2024. augusztus 09. 14:04
Ha Budapest egy káposzta, akkor Karácsony és Magyar Péter két kecske. Mindent elmond a budapesti választókról, hogy a föváros ilyen alkalmatlan, korrupt nyikhajok kezében van. Minthogy Budapest az ország fövárosa, be kell vezetni ott egy olyan választási rendszert, ami alapján az egész ország beleszólhat abba, hogy ki vezesse Budapestet, Budapest lakossága az ország lakosságának kb egy ötödét teszi ki, ezért az lenne az igazságos, jogos elvárás, hogy a nem budapesti magyarok egy arányosan csökkentett szavazati értékkel vehetnének részt a budapesti választásokon úgy, hogy a budapesti illetve a vidéki összszavazatok lehetséges összege azonos legyen. Pl. 2 millió x 1 szavazat = 8 millió x 0,25 szavazat. Azaz 4 vidéki szavazat érne egy budapesti szavazatot. Az elvet magát tartanám nagyon fontosnak, a részleteken lehet agyalni.
Palatin
2024. augusztus 09. 14:04
Magyarország immunrendszere a Fidesz és annak szavazói. Amig ök erösek, addig az országnak van esélye egészségesen fejlödni. Ha Fidesz meggyengül, Magyarországnak vége. Ezt jó, ha mindenki megérti és megszíveli. Magyar Péter semmit nem ad, csak felelötlenül igérget. Számára arról van szó, hogy ezzel a szélhámoskodással egypár évig ragyogóan élni tud, millárdokat tehet zsebre a semmiért. Ez az un. "demokráciában" könnyen lehetséges, nézzük meg Gyurcsányt és társait, akik ezt kicsiben már évtizedek óta üzik. Magyar Péter ugyanezt akarja nagyban. Az ellenzék, a gyurcsányisták, tiszaisták, anarchisták és alkoholisták mind az ország tönkretételéért "dolgoznak". Tudják, hogy egy összeomlott országban még ök is, - a silány hordalék is -, magukhoz tudják ragadni a hatalmat, mert egy tönkretett országnak nem müködik az immunrendszere. Az ország egészséges immunrendszerét a Fidesz és annak választói adják. Az ellenzék a kártékony baktériumok, vírusok táborát testesíti meg.
irmag2
2024. augusztus 08. 19:09
Bódis Kriszta, ez lesz a megélhetésed? Blama!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!