Gasztrohétvége a NER megdöntésére

2024. augusztus 22. 07:54

Ha igaz baloldali vagy, vándorolj ki Umbriába, onnan üzengess az Orbánnak!

2024. augusztus 22. 07:54
null
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: A volt főpolgármester Horvátországba költözik. Fotó: Youtube/képernyőfotó.

„Nem is oly rég még a rendőrsorfalat ostromolta valamelyik CEU-tüntetésen a Kossuth téren összeragtapaszozott képpel (gondolom, idegállapotban borotválkozhatott) – a minap viszont már arról tájékoztatta a dolgozó népet Demszky Gábor, hogy kész, vége, csomagol, elhagyja az országot. Hasta la vista! Az űzött tekintetű egykori SZDSZ-es politikus, aki alkalmanként flakonos ásványvízzel locsolja az őt kérdező Bohár Dánielt, az alábbi, drámai szavak kíséretében jelentette be székhelyének áthelyezését a horvátországi Isztriába (ahol még főpolgármestersége idején vásárolt magának közepes méretű haciendát): »Most leköltözöm ide, egy jobb világba. Hogy ne is lássam a főváros kormányzati kifosztását és hanyatlását, a társadalom leszelektált züllését, az olcsó pénzen megvett és rövid pórázon tartott értelmiség agóniáját.«

A sátorfa szedése előtt még – talpig szabad demokrataként – a miniszterelnök fölakasztásáról elmélkedett, és a fásult baloldali híveket kárhoztatta, amiért nem tüntettek elég lelkesen, amikor ő azt mondta nekik: »Az ország potrohos tulajdonosát, akasztófára való vezérét zavarta a szabad szó a Wesley-n. Felőrölte, kifosztotta, tanárait elüldözte. Hiába szerveztem Iványi Gáborral együtt többhetes tiltakozást, tömegeket nem sikerült megmozdítani vele.« A hálátlan nép tehát nem állt ki Demszky meg Iványi szektájának főiskolája mellett. »Amíg nem lesz otthon szabad az oktatás, nekem nincs helyem benne« – duzzogott Demszky.

Így hát nincs más hátra, mint a festői Adria, ahová friss bejegyzései szerint időközben meg is érkezett. Továbbá hírül adta: napi kétszer úszik a tengerben, a köztes időben pedig az emlékiratait rendezgeti. Rendezgesse, pancsoljon.

Teljesen lényegtelen, mit csinál vagy nem csinál ez a Budapestet korrupcióba fullasztó (Hagyó–BKV–Mesterházy Ernő–4-es metró-balhék) jómadár, vagy hogy napi hányszor akasztana fideszeseket. Ő már a múlt. A szerencsére kimúlt SZDSZ egy zárványa, aki magyar Kamaszukaként évtizedekkel a vesztes háború után is harcol a dzsungel (de leginkább saját) démonai ellen. Inkább röhejes, mint félelmetes.”

***

Kapcsolódó vélemény

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. augusztus 23. 13:26
A pancsolas és a rendezgetés közben azért arra meg volt ideje hogy jelentkezzen a judeobolsevikok kereszt ellenes akcióba is...
irmag2
2024. augusztus 22. 22:08
"talpig szabad demokrataként", viszontagság a mérés is csak alulról kezdhető!
pugacsov-0
2024. augusztus 22. 18:28
Nehogy úgy járjon mint Ági nénje...
Lajoss
2024. augusztus 22. 17:08
A Szörnyű Levente meg Törökországba fog költözni 26-ban…😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!