Ami árad

2024. augusztus 27. 15:30

Föltettem egy Magyar Pétert bíráló posztot. Döbbenetes, hogy a Tisza-szekta részéről milyen mocsokáradat lett rá a válasz.

2024. augusztus 27. 15:30
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Föltettem egy Magyar Pétert bíráló posztot. Döbbenetes, hogy a Tisza-szekta részéről milyen mocsokáradat lett rá a válasz. Ilyet azelőtt csak a Perintfalvi-szekta részéről tapasztaltam. Zavarba ejtő az emberek növekvő elgátlástalanodása.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. augusztus 28. 12:32
Magyar Péter mocskolásából áll a Mandiner már hosszú hónapok óta. És ez így is fog maradni, ameddig a Fidesz őt tekinti veszélynek a hatalmára. És ebben nem a személy a lényeg. Ha Kis Pista lenne a legnagyobb ellenzéki párt vezetője, akkor Kis Pistáról szólna Bencsik, a Mandiner és a kormánymédia.
bf109g14
2024. augusztus 28. 10:36
Magyarpetya ugyanolyan gátlástalan, mint a fidesz jópár prominens vezére. Ám egyúttal buta is. Ha a fidesz unalomig mantrázott (de bíróságon kevésszer bizonyított) lopása az ára annak, hogy a fényességes nyugat elmebetegségei, a genderwctől a közpénzből kitömött százezernyi abdullahon át az ukránok szuicid támogatásáig, ne legyenek a napjaink részei, elviselem. Nem szeretem, nem támogatom, de elviselem, mert nincs jobb. A tisza még a dk-nál is rosszabb, ami nagy szó. Aki azt hiszi, egy nárcisztikus pszichopata a megoldás, annak vagy nem volt még dolga ilyen emberrel, vagy hülye.
Osztap_Bender
2024. augusztus 28. 07:59
"Föltettem egy Magyar Pétert bíráló posztot." (Göbbelsztóni megbízásából, esetleg?) Pubikám, miért nem ezt "tetted föl"? Társtettesként elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt 2020-ban emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség az ellen az orvos ellen, akit a múlt hónapban Pintér Sándor, belügyminiszter, a tatabányai kórház igazgatójának nevezett ki. Virág József július 15-i hatállyal tölti be a Komárom-Esztergom Vármegyei Szent Borbála Kórház igazgatói posztját, miközben hetedrendű vádlottja a Szegedi Csanád, volt jobbikos európai parlamenti képviselő és társai ellen 2021-ben indult büntetőpernek – írja a 24.hu
balbako_
2024. augusztus 28. 06:09
Ugyanazok írják akik a Népszabadság, Népszava buzgó levelezői voltak és most ide a Mandinerre is hányják mocskos lelkük terhét. A húgyos gatyától (Gyurcsány) a szaros gatyáig (Peti bohóc) áramlik a szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!