Üzent a DK Magyar Péternek: A férfi ott kezdődik, hogy tiszteli a nőket és megbecsüli őket

2024. július 29. 13:39

Nem hagyták szó nélkül, hogy a TISZA Párt elnöke megváltoztatta a nevét az Instagramon.

2024. július 29. 13:39
null

Nyitókép: Magyar Péter/Facebook

Magyar Péter új nevet adott magának az Instagram-oldalán, a Tisza Párt elnöke jelenleg nem más mint: „magyar_peter_official_the_man”, ami azt jelenti, hogy: Magyar Péter hivatalos, a Férfi. Ezt nem hagyhatták szó nélkül Gyurcsány Ferencék, jött is Földi Judit, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, aki Facebook-oldalán annyit írt Magyar megnevezése nélkül, de félreérthetetlenül a TISZA elnökének címezve:

The Man…..😡 A férfi ott kezdődik, hogy tiszteli a nőket és megbecsüli őket. Semmiképpen nem egy nárcisztikus és önelégült ember…

Tavaly tavasszal, mikor Kordás László halála után Földi beülhetett a parlamentbe, beiktatásán Gyurcsány Ferenc pártelnök finoman szólva is félreérthető módon gratulált párttársának, akinek mindkét kezét leszorította, majd a fülébe súgott valamit. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. július 29. 22:46
Bocs féreg! nem leszünk se feministák se buzisták se semmi más, TITEKET VISZONT EZÉRT A POKOLBA FOGUNK KÜLDENI.
zakar zoltán béla
2024. július 29. 21:27
Vadai............................................................Klára..............................................
Chekke-Faint
2024. július 29. 18:06
Tomasso Itthon viszont Orbán Viktor védelmét élvezed. Addig diktatúrázol bazdmeg, míg egyszer megtagadod Jewish fajtádat. Identitás zavaros bélpesti jewis barom Majd mikor nem lesz Orbán, te is készítheted a vulkánfíber bőröndödet és sorban állhattok az Izraelbe repülő gép előtt. Identitás zavaros zsidaj korcs, semmibe veszi a magyar miniszterelnököt aki egyedül áll ki a fajtád mellett. Mi lenne veled, ha itthon is üldöznék a zsidajokat? Megmondom akkor egy baloldali kormány lenne éppen hatalmon. Szarházi megélhetési zsidaj bűnöző, aki nem érdemel semmi sajnálatot, ha megtalálnák a palesztinok kapával. Menj fényezni a menórát itt az ideje, te ökör, ha csak fikázni tudod azt aki segít a jewish fajtátdon. Ti is zsidó gané vagy, és aki véd azt meg támadod ahol csak lehet. Megtudhatnád, egy baloldali kormány, hogyan fosat meg benneteket. Remélem a bélpesti váradat csak felgyújtja valaki te okádék zsidaj gané, és még a hamvaidat is csak buldózerrel tolják szét. Így Obánozz te féreg
bagira002
2024. július 29. 16:45
Nevet változtat vele foglalkozzanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!