„Ugyanúgy ott a pofája mindenhol és írja a cikkeket” – Hundred Sins nem elégedett, beleszállt a telexes Sajó Dávidba

2024. július 15. 20:59

Itt az újabb fejezete a vitának.

2024. július 15. 20:59
null

Nyitókép: Sajó Dávid / Facebook

Június 10-én számoltunk be arról, hogy a Telex újságíróját, Sajó Dávidot leváltják vezetői pozíciójából, mert „megengedhetetlen szakmai hibát követett el.” Az újságíró egy vita hevében a saját Instagramján felfedte egy zenei producer, Hundred Sins arcát, annak ellenére, hogy a nyilvánosságban ő korábban kifejezetten kerülte ezt.

Itt az újabb fejezete az összezörrenésnek: Hundres Sins az X-en posztolt arról, hogy nincs megelégedve a Telex döntésével. 

Végül is amúgy mi változott Sajó „lefokozásával”? Ugyanúgy ott a pofája mindenhol és írja a cikkeket”

 – írta a porducer. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000032
2024. augusztus 23. 15:10
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­­k­e­­­l­­­d­ ­a­­­ ­­s­­­z­­­e­x­­i­­ ­­p­­­u­n­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Vata Aripeit
2024. július 16. 08:33 Szerkesztve
nyírjátok ki :-) aztán akkor majd nem fog írogatni össze-vissza...de ki a faxom a sins, vagy ki? ehh mindegy is
sternerregnix
2024. július 16. 08:05
Ez a csávó pályafutását még a mónika showban kezdte, aztán egyre alpáribb riportokat csinált, most meg már annyira nagyon be van nyalva a telexnél, hogy nem lehet kirobbantani onnan. Ilyen amikor a felelősöket nem teszik pellengérre, érdekes mert a libsik mindig emiatt szoktak lázadozni. Jelen esetben persze ez nem olyan fontos nekik. Megjegyzem lelki sekélyességéről kitűnő korképet ad, hogy szerepelt például az iddqd és Szénégető Richárd podcastjében is, mármint nem az a gond hogy szerepelt bennük, hanem hogy ott megismerhetjük valamennyire lelkivilágát is. Ha létezik megtestesülése a libsi eszmének akkor ő az.
Spiritmonger
2024. július 16. 08:05
Vihar a biliben. Amúgy ki a faszom az a hundred sins?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!