Ti vagytok hatalmon, Puzsér!

2024. július 17. 18:03

Amikor azért fohászkodsz, hogy „Isten, óvd meg Amerikát!”, elfelejted hozzátenni, hogy tőletek.

2024. július 17. 18:03
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Pesti Srácok

Nyitókép: Mandiner/Baksa Norbert

„Szóval, Robi! Amikor amerikai polgárháborúval, meg Európa orosz megszállásával rémisztgeted a közönséged, és szinte térdre rogyva fohászkodsz, hogy »Isten, óvd meg Amerikát!«, nem akarom elhinni, hogy nem érted, mi a fene történik. Olyan, mintha a bolondját járatnád velünk. Esküdj a dílered életére, hogy tényleg nem vágod, mi a fene történik! De, tudod mit? Legyen az, hogy jóhiszemű leszek, és betudom ezt a cuccnak, és segítek neked megérteni az amerikai történéseket.

Ti vagyok hatalmon, Robi! Bizony ám! Amikor azért fohászkodsz, hogy »Isten, óvd meg Amerikát!«, elfelejted hozzátenni, hogy tőletek. Olyan vagy, mint az éjszakai gyújtogató, aki nappal tűzoltóért kiált. Az egész nyugati világ élén ti álltok, minden mainstream hatalom a kezetekben, és mégis áldozatként sipákoltok. Ti hergeltétek csőcselékké a tömegeket. A ti szavatok nehezedik minden elsütő billentyűn Szlovákiától Pennsylvániáig. Ti borítottátok lángba Amerikát fosztogatással meg térdeléssel, hogy visszaszerezzétek a hatalmat Trumptól! Ti játszottátok el a kimenekülést Afganisztánból, hogy gyengeséget színleve berángassátok az együgyű oroszokat a kívánt sakkpozícióba. Ti tartjátok fent és járatjátok csúcsra a háborút. Ti hitetitek el a követőitekkel, hogy felsőbbrendűek, mint ahogy a céljuk is az, és ebből kifolyólag a tetteik is igazolást nyernek. Ti írjátok át az elveket, az alapvetéseket. Ti szórtok szégyenhamut mindenki fejére, aki felszólal ősei hitvallása mellet, és kiáltjátok ki hősnek Schumacher öccsét, ha bejelenti, hogy f.szt sz.p. Ti tettétek a Noéval kötött szövetség jelét a Baállal kötött istentelen szövetségetek jelévé. Ti hazudjátok egyenesnek a görbét és görbének az egyenest. Aztán ha utolér benneteket tetteitek zsoldja, akkor felkiáltotok– egyszersmind minden felelősséget megtagadva–, hogy »Isten, óvd meg Amerikát«.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Lassan eltelik 24 óra úgy, hogy még semmit nem hazudott rólam.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
viator-11
2024. július 20. 08:41
"nem érti, hogy az, aki ahhoz is gyáva, hogy megvédje magát, vagy visszaüssön, miért provokálja a végtelenségig azokat, akik hosszasan újra és újra figyelmeztetik, hogy bizony vannak határok, amiket nem szabad átlépnie”." Miért? Ősi zsinagóga - szökevény szokás. Szarozunk, utána meg ajvékolunk, ugye, Puzsér?
EX_Terminator
2024. július 20. 02:18
Reméljük hogy több Vogon verset nem fog elkövetni az emberség ellen.
rugovics tibusz
2024. július 19. 22:48
Ez nagy volt, Robi! Kőbe kéne vésni az egészet!
hunyadi-2
2024. július 19. 19:13
Hááát! Ebben sok igazság van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!