Nyolc ok, hogy Magyar Péter globalista

2024. július 18. 20:15

Szemrebbenés nélkül vállalja fel a balliberális-globalista megközelítéseket.

2024. július 18. 20:15
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Magyar Jelen

„A Tisza Párt alelnöke és európai parlamenti képviselője ma már gyakorlatilag szemrebbenés nélkül vállalja fel a balliberális-globalista megközelítéseket, melyek tárháza az ő esetében az idő múlásával exponenciálisan növekszik. Ezek közül gyűjtöttünk össze nyolcat, természetesen a teljesség igénye nélkül.

1. Első híres emberként az a Nagy Ervin csatlakozott be Magyar Péter kampányába és szegődött sofőrjének, aki rendszeres résztvevője a David Pressman budapesti amerikai helytartó nagykövet által szervezett eligazításoknak díszvacsoráknak.

2. Magyar Péter első igazi coming outja a Spinoza-házban tett látogatása volt, ahol kedélyesen elbeszélgetett Rangos Katalinnal. A budapesti liberális-globalista zsidóság »kultikus« helyének számító Spinozában a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója bevallotta, hogy igazából mindig is liberális volt, valamint utalt rá, hogy habár (akkor még) személyesen nem találkozott David Pressmannal, megtörtént a kapcsolatfelvétel.

3. A Tisza Párt európai parlamenti listájának második helyére az a Dávid Dóra került, aki a Meta jogtanácsosaként dolgozik Londonban. A többek között a Facebookot és az Instagramot tulajdonló óriásvállalat nem rejti véka alá, hogy globalista érdekeket szolgál: világszerte korlátozza a jobboldali, szuverenista álláspontokat, nemzetállami választásokba avatkozik be azáltal, hogy politikusokat és pártokat cenzúráz. Talán nem véletlen, hogy Magyar Péter a kampányban nagyobb eléréseket produkált a Facebookon, mint mondjuk Rihanna.

4. A Magyar Jelen fedte fel még májusban, hogy Magyar Péter közösségi médiás megjelenéseiért Kiss Zoltán Imre felel, aki a politikus több rendezvényét is a helyszínen irányította kvázi operatív tisztként. Kissről azt kell tudni, hogy korábban a jobbikos Szabó Gábor asszisztenseként, valamint az amerikaiakkal feltűnően bensőséges viszont ápoló Gyöngyösi Márton (lsd. szédervacsora) kommunikációs embereként dolgozott.

5. Az EP-választásokat követően Magyar Péter és a többi tiszás képviselő a Manfred Weber vezette Európai Néppárt (EPP) frakciójába ült be az Európai Parlamentben. Az EPP – habár annak idején jobbközép pártcsaládként indult – nyíltan támogatja a migrációt, az LMBTQ-t és a globális nagyvállalatokat, valamint az USA láncos kutyájaként lelkes támogatója az amerikai-ukrán-orosz háborúnak.

6. A választások után nagyjából három héttel a 444 kiderítette: Magyar Péter két kulcsemberét a Klaus Schwab-féle davosi Világgazdasági Fórum képezte ki. A globalista portál információi szerint Seprenyi Anita (május óta Magyar személyes asszisztense és sajtósa), valamint a fontos háttérmunkát végző Farkas Dezső karrierútjai a Global Shapers Community nevű »civil« szervezetben keresztezik egymást. A Global Shapers a Világgazdasági Fórum égisze alatt működő, 18-27 éves fiataloknak szóló progresszív helyi szervezkedések hálózata.

7. Magyar Péter hiába beszélt a kampányban arról, hogy a nyugatiak a nyersanyag és a termőföld miatt vesznek részt ukrán oldalon a háborúban, amelyet részben az orosz kisebbség sanyarú helyzete miatt indítottak az oroszok, a június 9-i választásokat követően irányt váltott, és azóta gyakorlatilag szóról-szóra felmondja az amerikai narratívát a fegyveres konfliktussal kapcsolatban. Július elején még Kijevbe is elzarándokolt, ahol a jó és a rossz háborújáról beszélt.

8. Magyar Péter támogatásáról biztosította az Európai Bizottság újraválasztott néppárti elnökét, Ursula von der Leyent. A Tisza Párt alelnöke Strassbourgban személyesen is tárgyalt von der Leyennel, mely során meghívta Magyarországra, hogy »személyesen találkozhasson a magyar emberekkel«. Az Európai Bizottság régi-új globalista elnöke a Covid-időszakban sms-ben kötött 35 milliárd (!) eurós üzletet a Pfizer vezérigazgatójával a vakcinabeszerzésekről. Von der Leyen úgy akarta megúszni az EU történetének legnagyobb korrupciós botrányát, hogy törölte az inkriminált üzeneteket.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. július 20. 13:02
MAGYAR PÉTER NEM GLOBALISTA HANEM PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A PATKÁNYOKAT MEG IRTANI KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!
bajai__
2024. július 20. 12:13
Mit jelent az a szó, hogy "ok"? Rendben, tudom, hogy egy újságírónak nem kell tudnia magyarul. De egy bizonyos fokig, talán, mégis, ha magyarul próbál irogatni.
Isten jobb keze
2024. július 20. 00:58
Úgy látszik hogy a fideszes barmok közűl, még senki nem jöttrá arra hogy MP maga a fidesz hozta létre..
kissb56
2024. július 19. 19:05
Fostos-peti a globalisták csicskája. Ennyiben pontosítok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!