Nógrádi György a Trump-merényletről: Az átlag amerikai novemberre elfelejti (VIDEÓ)

2024. július 15. 18:46

A biztonságpolitikai szakértő szerint a demokraták mindent el fognak követni, hogy ne ez legyen a választások homlokterében.

2024. július 15. 18:46
TRUMP, Donald

Nyitókép: Donald Trump a merényletkísérlet után (Fotó:MTI/AP/Evan Vucci)

 

A titkosszolgálat felelősségét feszegette a Donald Trump elleni merényletkísérlet kapcsán Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Hír TV Napindító című műsorában, főleg miután a hírek szerint figyelmeztették őket, hogy valaki fegyverrel mászkál az egyik tetőn. Emlékeztetett, hogy a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merényletnél is csődöt mondott a helyi titkosszolgálat.

Ahogy Nógrádi fogalmazott, hülyébbnél hülyébb nyilatkozatok láttak napvilágot a merénylet után, így például a jelenlegi elnök Joe Bidené, aki szerint ilyennek soha nem szabad megtörténnie. Miközben a világtörténelem tele van politikusokkal szembeni merényletekkel.

Nógrádi szerint a merényletkísérlet után Trump népszerűsége rövid távon emelkedni fog. 

Ha a választások két nap múlva lennének, biztosan nyerne, de november még messze van, az átlag amerikai szavazó pedig addigra elfelejti, hogy mi történt júliusban. 

– fogalmazott. A demokraták pedig mindent el fognak követni, hogy ne ez legyen a választások homlokterében, hanem Biden sikerei. Nyilván Trumpék ezzel szemben pedig kihasználják, hogy Biden már teljesen szenilis már.

Nógrádi kitért a fegyverviselés ellentmondásaira, hiszen egyik párt sem fogalmaz egyértelműen ebben a kérdésben. Mindkét pártban nagyon komoly fegyverlobbi működik.

A szakértő arra is rámutatott, hogy Robert Fico Orbán Viktor után a második olyan politikai vezető a NATO-ban és az Európai Unión belül aki azt mondja, hogy fegyverszünetre és békére van szükség az orosz-ukrán konfliktusban. Trump pedig azt ígérte, hogy pillanatok alatt megteremti a békét, ha ő lesz újra az elnök.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­k­­e­l­d­­­ ­­a­­ ­­­s­z­e­­x­­i­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
counter-revolution
2024. július 16. 05:07
Raguza téved, megint.
Almassy
2024. július 15. 22:31
Nem fogják, papa! Akikre gondolhatott Nógrádi, azok most ismerték meg Trump nevét...
betakentaur
2024. július 15. 21:56
Az öreggel ebben egyetértek. Sok idő az a több mint 3 hónap. Komcsikban sohase bízzál, bármire, hangsúlyozom: B Á R M I R E képesek. Német egyetemista fiatalok teljes mellszélességgel támogatják a cél szentesíti az eszköz elvét és az izmus érdekében simán járulékos veszteségnek könyvelik el az anyagi kifosztást vagy a halált is. Nem biztatok senkit arra, hogy reménykedjen: majd csak megjön az eszük, csupán ki kell várni. Kényük-kedvük szerint görbítik a valóságteret. Felmérésem természetesen nem reprezentatív, de elég nagy mintavételezéssel történt. Minden skrupulus nélkül képesek erőszakosak is lenni. Maximum a dörzsöltségük és azzal együtt a szóhasználatuk változik majd idővel, de az eszme nem. A család már nem oszt nem szoroz, egy felszámolandó ill. kiműtendő feudalista-kapitalista vakbélnyúlvány. A Magyarországra vándorló németeknek örülőknek: a jelenlegi nyugdíjas korúak alapozták mindezt meg. Csak óvatosan a nagy vendégszeretettel, mert hamar megjön az arrogancia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!