Magyar Pétert szexuális kényszerítés miatt jelentették fel

2024. július 11. 11:49

Az ellenzéki politikus botránykrónikája tovább folytatódik.

2024. július 11. 11:49
null

Nyitókép: NurPhoto / Balint Szentgallay

Szexuális kényszerítés gyanújával indulhat nyomozás Magyar Péter legújabb botránya miatt – adta hírül a Magyar Nemzet. Tényi István, a feljelentő azután fordult a hatósághoz, hogy egy nő egy interjúban azt állította, hogy a TISZA Párt vezetője megpróbálta szexre kényszeríteni.  

A lap szerint Tényi István a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnél tett feljelentést szexuális kényszerítés gyanújával Magyar Péter legújabb botránya ügyében.

A Tények exkluzív interjújában a nő elmonda, mit élt át Magyar Péter mellett. 

Rám feküdt, és akkor mondta, hogy… most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

 – idézte feljelentésében Tényi az áldozatot. A nő azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy értesült az ellenzéki politikus diszkóbotrányáról, ahol Magyar fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitől elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott.

A nő azt is elárulta, hogy a személyes találkozó egy ötcsillagos szállodában volt, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett. „Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan lépett fel, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe” – írja a Magyar Nemzet. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 359 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 14. 22:14
Lassan őrölnek a pártállam malmai... és teljesen kontraproduktívak... Tóni,valami hihetőbb sztori? 🫠
connorj
2024. július 14. 07:33
m.youtube.com/watch?v=GDVETeyLRF0
connorj
2024. július 14. 07:33
napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-lenyek/szellemi-vezetoink-a-vedoangyalok
vikiva
2024. július 13. 13:43
Legalább gáláns úriemberként viselkedett volna , semmi erőszakosság ,de ezt a nárcista kretén nem ismeri ! Talán akkor benne lehetett volna minden , de miért kéne rögtön az első alkalom adtán ágyba bújni valakivel , mert éppen luxussal akart elkábítani ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!