Magyar Péternek befellegzett, újdonsült magyargyűlölő cimborája lökheti szakadékba

2024. július 21. 07:44

Ez a hét további bizonyítékokkal szolgált a Tisza Párt és Magyar vesszőfutására

2024. július 21. 07:44
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Ez a hét további bizonyítékokkal szolgált a Tisza Párt és Magyar vesszőfutására. Nem volt elegendő a pár napja kirob„„bant botrány, Ursula von der Leyent másodszor is megválasztották az Európai Bizottság vezető pozíciójába, a titkos szavazáson 401 voksot kapott. Ez nem is volt akkora meglepetés, bár sokan úgy érezték a jobboldalon, hogy nem biztos a német politikus megválasztása. Az azonban már üzenetértékű volt, hogy Magyar Péter személyében újabb követőt kapott a háborúpárti brüsszeli politikus. Magyar a Facebookon osztotta meg, hogy személyesen is találkoztak a szavazást megelőzően, és azt is felfedte, hogy a politikust Magyarországra invitálta. 

Magyar Péter és pártjának brüsszeli politikusai minden valószínűség szerint beálltak a sorba és a magyargyűlölő Weber néppárti szavazógépei lettek. Magyar Péter újdonsült cimborája, Manfred Weber az egyik legelutasítottabb politikus Magyarországon. Ursula von der Leyenről nem is beszélve.  A régi-új elnököt a magyar emberek akarata ellenére szavazták meg újra elnöknek, a támogatók élén Magyar Péterrel és képviselőtársaival – a Nézőpont Intézet felméréséből kiderült, hogy a hazai választók 51 százaléka nem támogatta Von der Leyen újraválasztását. – Az álmoskönyvek szerint nem a legjobb dolog, ha olyan politikusok jelennek meg egy párt körül, akiket a magyar emberek finoman szólva nem kedvelnek. 

Így nagyon könnyen előállhat az a helyzet, hogy bizony Magyar Pétert újdonsült magyargyűlölő cimborája lökheti a szakadékba. Mert a magyar emberek nem felejtenek és keményen megbüntetik azokat a politikusokat, akik a hazájuk ellen politizálnak, olyan embereket követnek, akik rosszat akarnak a magyaroknak – gondolta magában Felhévizy, majd levitte a szemetet a kukába, ne büdösödjön a lakásban ebben a melegben.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freely
2024. július 22. 17:59
Ha valaki idő előtt akar bedilizni, az olvasson Mandinert.
jovanazugy
2024. július 22. 11:33
De ez már kezd unalmassá válni, 2 naponta ki tőr a harmadik világháború, és két naponta Magyar Péternek vége! De a valóságban egyik se, mire jó ez? Miért kell folyton minden egyes nap olyat írni, amit te szeretnél, hogy az legyen vagy írogatni, mind kettő megtörténhet, de nem történik még is tényként kezelitek, hogy igen! Valóságról írj, ne a vágyaidról, meg hogy ijesztgess, a lényeg így egyértelmű a propaganda. Olyan mint ha mindenkit hülyére kellene venni.
gekk
2024. július 22. 10:44
Mnemzet, félix. Netto fizetett orbitszoponcok. Annyit is érnek.
fideath-7
2024. július 22. 09:45
A lakájmédiában Magyar Péternek minden héten befellegzik. A közvéleménykutatók meg valamiért az ellenkezőjét mérik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!