Magyar Péter a saját pályáján szenvedett súlyos vereséget

2024. július 28. 07:04

Nem is csoda, mert a vitriolos szövegek lerántják a leplet a viselt dolgairól, leolvasztják a hazug mázat a személyéről.

2024. július 28. 07:04
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Index / Képernyőfotó

„Azonban nem állt meg itt a baloldal új figurája, már bulit is szervez, természetesen jó pénz ellenében szervezett körülmények között lehet majd lányok szoknyája alá bújni, lesz tánc meg minden, ami kell. Különféle virtuális platformokon lehet őt kérdezni, két tűpontosan beállított pózt megörökítő poszt között. Szóval futballnyelven szólva Magyar Péter hazai pályája az internet és a közösségi háló. Nos, ebbe a világba érkezett meg váratlanul az elmúlt hetekben egy titokzatos rapper, Wellor, aki súlyos vereséget mért a botránypolitikusra.

A rapper Brüsszelről írt vitriolos számával a Bayer-show-ban debütált, majd Magyar Péterről komponált zseniális dalával berobbant az internetes világba.

A »Hej, Vargáné!« című számot már 82 ezerszer nézték meg a YouTube-on.

Nagyon úgy tűnik, hogy a politikus viselt dolgait megéneklő rapszám önálló életre kelt, és ez finoman szólva nem tetszik a diszkóbotrányáról elhíresült új baloldali messiásnak. A Tisza Párt elnöke a TikTok-felületén tartott éppen szeánszot, kérdésekre válaszolt az elvakult rajongóinak, amikor valaki belinkelte az interneten futótűzként terjedő zeneszámot. Fájó ponton találhatta el Magyart ez a valóban kemény szövegű dal, hiszen nem kellett sokat várni, és az önmagát tévedhetetlennek tartó igazságosztó törölte is a hozzászólást.

– Csak gratulálni tudok Wellornak, csinálja tovább a zseniális szövegekkel megírt számait, mert ezekkel a dalokkal a saját pályáján lehet ütést mérni Magyarra, amit láthatóan elég rosszul visel.

Nem is csoda, mert a vitriolos szövegek lerántják a leplet a viselt dolgairól, leolvasztják a hazug mázat a személyéről.

Kíváncsian várom, hogy a most szervezés alatt álló bulikáján felcsendülnek-e majd Wellor kritikus hangvételű, leleplező erejű számai – gondolta magában Felhévizy és újból meghallgatta a titokzatos rapper számait.”

***

Kapcsolódó vélemény

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. július 29. 13:25
PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valerian-0
2024. július 28. 21:45
A Magyar Péter nevû parazita életmûvész idióta napjai meg vannak számlálva.
lemez
2024. július 28. 11:26
Facebook álmessiás.Pártja a fecebook.Dávid Dóra ep képviselöje a meta jogtanácsosa.Még 2015-ben soros alapitvànyánál dolgozott.Külföldón él.Soros nyiltan lobbizott az eu-nál hogy támogassák az ukikat 50 milliárd dollárral.Támogatták is.A parancs az parancs .Soros még azt is megirta a projekt syndikate újságában hogy a Krimet kell támadni.Még vagáné volt mikor beszervezték azért járt poloskával,még a nőegyletbe is kisérte nejét.Soros cia ügynök,úgy kell tekinteni.
Lajoss
2024. július 28. 11:21
Hú,ez a Welorex nagyon betalált... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!