Ketten meghaltak egy szentesi vonatbalesetben

2024. július 25. 08:43

Szentes és Csongrád között egy motorvonat és személyautó ütközött egy andráskereszttel jelölt vasúti átjáróban, amely két ember életét vesztette.

2024. július 25. 08:43
Police car in action with blinking light at night in the city.

Nyitókép: Getty Images

Egy motorvonat és egy személykocsi karambolozott a vasúti átjáróban. Az autóban ketten ültek, a vonat kétfős személyzettel és négy utassal közlekedett.

A gépkocsi vezetője a roncsba szorult, őt a szentesi hivatásos tűzoltók, az autó utasát a mentőszolgálat munkatársai emelték ki a kocsiból.

A Mávinform a közösségi oldalán azt írta, a baleset Szentes és Csongrád között egy andráskereszttel megjelölt vasúti átjárónál történt a Szentesről Kiskunfélegyházára 18:32-kor elinduló személyvonattal.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­­k­­­e­l­­­d­­­ ­­a­ ­s­­z­­e­­x­­i­ ­p­­­u­­n­­c­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
nemecsek-3
2024. július 25. 11:38
Hát már csak az hiányzik, amikor ilyen esetben a MÁV szokásához híven azonnal bejelenti, hogy az átjáró berendezései biztonságosan működtek. Ebben a "legfontosabb a biztonság" korban nem fussa legalább egy szétrozsdásodott jelzőlámpára az átjáróban ahol óránként megy vonat. Persze a MÁV hulladéktelepén sincs ilyen, 50 éve nem volt korszerűsítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!