Ezt csinálnák Magyar Péterrel a baloldali pártok politikusai (videó)

2024. július 26. 18:53

A kudarcos júniusi választási eredményekről és pártjaik jövőjéről kérdeztük az ellenzéki politikusokat a 33. Tusványosi nyári szabadegyetemen, valamint arról, hogy összefognának-e a Tisza Párttal.

2024. július 26. 18:53
null

„Szerintem minden képviselőnek együtt kell működnie, függetlenül attól, hogy milyen párt színeiben lettek megválasztva, mert azért lettünk megválasztva, hogy azokért az emberekért dolgozzunk, akik ránk adták a voksaikat. Ez alól nyilván nem kivétel Magyar Péter és a Tisza Párt megválasztott képviselői sem” – mondta a Mandinernek Camara-Bereczki Ferenc józsefvárosi szocialista képviselő.

A szintén MSZP-s Molnár Zsolt pedig kameránk előtt azt jósolta, 

ősszel a Magyar Szocialista Párt főnix madárként fog föltámadni és Sziszifuszként fog dolgozni”.

A jobbikos Lukács László György eközben beismerte, 

Magyar Péternek nem lenne szüksége egy egyszázalékos Jobbikra.

Az LMP-s Kanász-Nagy Máté viszont felsorolta, amilyen ügyekben kész az együttműködésre.

A 33. Tusványosi nyári szabadegyetemen készített villáminterjúinkat alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 28. 11:26
26-ban egyedül fogja megszopatni a potrohos tolvajt és bandáját a Péter...😊😊😊
Syr Wullam
2024. július 27. 12:53
LOL, a főnix előbb felgyújtotta saját magát, Sziszühosz meg teljesen értelmetlenül tologatta a sziklát. Szakember ez is, bazmeg. 😁😁😁
Perczel Éva
2024. július 27. 05:27
"Sziszifuszként fog dolgozni"? "Sziszüphoszt arra ítélték, hogy örök időkre hiábavaló erőfeszítéseket tegyen, mivel minden erejét összeszedve, verejtékezve görgeti fel a súlyos követ a hegyre, ám mielőtt a csúcsra érne, a kő mindig visszagurul." Eddig is így volt! ....de most már azt is tudjuk, hogy ezt így is tervezték. További jó kínlódást!
Lehigh
2024. július 27. 03:35
Szerintem Magyarorszagon is szukseg van baloldali partra , 500 ezer korul lehetnek a baloldali szavazok. Zold partra is szukseg van a Tisza nem tudja kepviselni oket. Liberalisokat is kell kepviselni valakinek ,nekik is kell part.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!