Durva baleset: így bontotta le egy teherautó a nekiütköző autó féloldalát (VIDEÓ)

2024. július 16. 11:32

A személyautó vezetője súlyosan megsérült.

2024. július 16. 11:32

Nyitókép: Képernyőfotó

Ijesztő felvételt rögzített a Budapesti Autósok egy olvasójának fedélzeti kamerája az Ócsai úton, az M0-ás felhajtó előtt hétfőn.

Az autós a következőképp foglalta össze a történteket: „az előttem haladó teherautónak nekiütközött egy szembe sávban haladó és a mi oldalunkra áttérő egyterű autó. Mi szerencsére már nem ütköztünk velük, mert nem sodródott át teljesen a mi sávunkba és így lehetőségem volt kitérni az útjából”.

A sofőr a történtek után azonnal hívta a 112-őt, a mentők és a tűzoltók gyorsan kiértek a helyszínre. Hozzátette, 

a személyautó vezetője súlyosabban megsérült,

de további információja már nem volt az esetről – írta.

Beszámolóját azzal zárta, 

mindig mondom, hogy a követési távolságnak van értelme! 

Ha közelebb mentem volna a teherautóhoz, akkor belénk csapódott volna”.

A fedélzeti kamera felvételét alább tekintheti meg:

 

 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­k­­­e­l­­­d­ ­a­­­ ­s­­z­e­x­i­ ­­­p­­u­n­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
csapláros
2024. július 16. 13:20
Valószínűleg elnyomta a nagy meleg a sofőrt, aki egy pillanatra elbóbiskolhatott. Tanácsot könnyű adni. Így. Utólag. Hogy a megváltozott, a nem tipikus vezetési körülményekre (most a hirtelen kánikulára) készülni kell. Pihent állapot, kávé a termoszban, hideg ásványvíz, rádió, ha van, és időközönként megállni egy kicsit, mozogni. Bekötőútnál, benzinkútnál... hogy egy percre kiessen a fószer a monoton vezetésből és motorzajból...
formaegy-2
2024. július 16. 12:39
Az kijelenthető, hogy egyre felháborítóbb ami az utakon történik! Nincs megfelelő büntetés, a jogsikat félzsebből megveszik, nincs megfelelő ellenőrzés, a "kivételes" emberkék félzsebből kidobják a büntetést (pl.: L.L. Junior G.w.M-mel aki még posztolta is a gyorshajtást) Felháborító!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!