Baleset érte Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarát

2024. július 13. 20:51

Felborult a Magna Cum Laude turnébusza.

2024. július 13. 20:51

Nyitókép: Facebook

„Tegnap Cserkeszőlő felé vezető utunkon baleset érte a turnébuszunkat, minek következtében az felborult. Az előttünk haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton” – írta Facebook-oldalán a Magna Cum Laude zenekar.

Az együttes arról is beszámolt a bejegyzésben, hogy apróbb karcolásokkal megúszták a balesetet.

„A baleset következtében egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el, innen is szeretnénk neki mielőbbi gyors és teljes körű felépülést kívánni. Miután a mentősök megvizsgáltak minket eljuthattunk a koncertre. Köszönjük a kiérkező mentősök, tűzoltók és rendőrök szakszerű és gyors segítségét” – írták.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palinka-0
2024. július 14. 20:26
Sosem hallottunk róla. Annyira nem lehetett népszerű.
rizotto
2024. július 14. 00:24
"T. Péter Nagyon szomorú, de Mandiner, csak szólunk, hogy attól, hogy valakik vallásosak, még nem lesznek automatikusan az ország egyik legnépszerűbb akármije.,.." Mire fel a fejedelmi többes? Netán mint hatökör írod? Sehol nem láttam a vallásosságuk említését a hírben. Egyébként mi köze hozzá egy libsi kötekedőnek? Ez téged minősít. Útszéli antiklerikalizmus, akár csak a kommunista rendszerben. Bizonyára hallottad már, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Kellenek az ilyen gyűlölködő megjegyzések tőletek, hogy ne felejtsük el, hogy kik vagytok.
hernadvolgyi-2
2024. július 13. 22:08
A pálinkát szeretik, rossz emberek nem lehetnek.
Lombi
2024. július 13. 21:48
Sajnálom őket. De?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!