Vidnyánszky színre viszi Marx Tőke c. művét. (Igen, ezt sem én találtam ki)

2024. június 10. 22:22

Ez a békemenetes forradalmi plakátszínház úgy látszik, nem áll meg félúton.

2024. június 10. 22:22
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Ficsor Márton

„Vidnyánszky színre viszi Marx Tőke c. művét. (Igen, ezt sem én találtam ki.) Annak idején Eisenstein filmet csinált belőle. Ez a békemenetes forradalmi plakátszínház úgy látszik, nem áll meg félúton.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. június 11. 20:56
Engelszke eszed-e?
Finale
2024. június 11. 17:53
Te szerencsetlen gyulolkodo hulye.
xerxesz
2024. június 11. 15:32
szóval, ez a zértelmiségi, zsupérseggébőlkilógó farkaskoma még Marx művének a címét sem képes eltalálni... de minden olyan értelmiségit elítél, aki esetleg nem zsidó szempontból tekint a műre, hanem kommunista-ellenes álláspontot képvisel... Vidnyánszkyt Eisensteinnal egy lapon emlegetni az valami olyan torzult elme tévképzete, amilyennel jelenleg kizárólagosan csak (MSZ)MPetya rendelkezik... ezek szerint mégsem...
Patika
2024. június 11. 14:56
Előtte azért ugorjon be a pszichiáteréhez. A végén még összetéveszti a Marx Tőkét a ló farkával. Lehet, hogy tévedek és mégis van Isten? (ekkora tuskót anya nem szülhet...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!