Üzent a politológus Magyar Péternek: Tessék a másik két felest otthon meginni!

2024. június 26. 14:44

Zárug Péter Farkas szerint Magyar esetleges, és a hiperaktivitás mozgatja, nem a megfontoltság.

2024. június 26. 14:44

Nyitókép: Magyar Péter a politológus szerint hiperaktív és egyáltalán nem megfontolt. Fotó: Hír TV/képernyőfotó.

Zárug Farkas Péter politológus volt a vendége a Frisshírek Magyar Közöny című műsorának. A belpolitikai események sorában Magyar Péter és az ő botrányos történetei is szóba kerültek. A politológus szerint a politika világában nem lehet összevissza beszélni, és 

az sem járható út, hogy hajnalban lemegy valaki bulizni, és olyan magatartást tanúsít, mint tette azt Magyar a pesti szórakozóhelyen. 

Zárug Farkas Péter üzent is Magyarnak: „tessék otthon maradni és a másik két felest otthon meginni.” 

Zárug Faras Péter úgy látja, Magyar kapkod, az esetlegesség, a hiperaktivitás mozgatja, sokkal inkább, mint a megfontoltság.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes beszélgetés itt nézhető meg:

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Regelő
2024. június 28. 00:06
Fontos lehet még, hogy szarás előtt menjünk be a vécébe, és toljuk le a gatyát. Akkor is, ha előtte egy orbitálisat buliztunk az éjszakába.
kőbaltás
2024. június 27. 04:38
Magyart nem érdekli a kritika,minél botrányosabb annál népszerűbb a fanatikus támogatói között. Sajnos a demokratikus berendezkedés hátránya,hogy a nép,az istenadta nép teljesen alkalmatlan személyt támogat. Előbb utóbb a helyére fog kerülni ez a féreg. Azonban addig még sok kárt fog okozni a hazának,és a nemzetnek. Most például a mentelmi jog mögé fog bújni a felelősségre vonás elől.
a-gyar-2
2024. június 26. 21:33
Patkány Peti egy bérszopó. Mindig azt szopja aki éppen fizet. Tegnap Orbánt szopta ma Sorost holnap Putyint. Közben le se törli a napszemüvegéről ami ráfröccsent. Ha Mészáros Lőrinc cége felvette volna jó pénzért akkor még most is Orbánt szopná. A hivei is szeretnének bérszopók lenni, mind
a-gyar-2
2024. június 26. 21:32
A szelfiző söpredék nem tudott mit kezdeni Schiffer Andrással. Túl okos volt nekik. Ezzel a ragyás képű a felesége által kirúgott impotens alkoholista bunkóval boldogak. Ez a szintjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!