Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Szoboszlai korábbi klubját szidja Krúbi új dalában – van is oka rá (VIDEÓ)

2024. június 14. 15:41

Nem a szíve csücske a német csapat az előadónak.

2024. június 14. 15:41
null

Nyitókép: Képernyőkép

Új számmal jelentkezett Krúbi, aki meglepő módon a német futballklubról, az RB Leipzigról énekel. A szám elején az előadó illedelmesen bemutatkozik, majd elmondja, hogy van egy története a Lipcséről, amit szeretne elmesélni. 

Kedves német focirajongók, Krúbi vagyok Magyarországról, és egy (sajnos) igaz történetet kell elmesélnem nektek az RB Leipzigről” – kezdődik a dal. „Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willy Orbán. Ök azok a magyarok, akik az elmúlt években az RB-ben játszottak” – teszi hozzá Krúbi.

A zene azzal folytatódik, hogy rapper megosztja történetét, miszerint rendelt egy Willy Orbán-mezt, de a csomag egy Dani Olmo nevével ellátott mezt tartalmazott. A refrénben az előadó kifejti, hogy nem a szíve csücske a lipcsei klub: 

„Utálom az RB Lipcsét, emberek menjetek a picsába a szaros klubotokkal!
Utálom az RB Lipcsét, igen, és még egyszer utoljára elmondom nektek, ti rongyok
oooooooh, add ide a Willy Orbánomat, Orbán!
oooooooooh, add ide a Willy Orbán-mezemet!” – hangzik a refrén. 

A dal hátralevő részében Krúbi arról énekel, hogy a német csapat ügyfélszolgálatának email címére írt, hogy rendelése során nem megfelelő termék érkezett hozzá. 

„Kedves Krúbi! Saját hibánkból rossz terméket küldtünk Önnek. Ilyen esetben kicseréljük a terméket, kivéve, ha Ön szegény kelet-európai országból érkezik. Az Ön régiójából érkező megrendelésekre nem vonatkoznak ezek az egészen ésszerű előírások. Ezért megtagadjuk az Ön által már kifizetett termék kiszállítását. Csak akkor kapja meg az Önt megillető mezt, ha a másik – nem megrendelt – mezt saját költségén visszaküldi, és a már kifizetett mez szállítási költségét újra kifizeti” – zárul a dal. 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Regelő
2024. június 14. 19:49
LOL!!! De, sajnálom, hogy átcseszték a germánok. Lehet, hogy nem hallgatnak krubyt. De így legalább ebből a művészi élményből született egy újabb gyöngyszem. (A többi dala is ilyen közéletű témájú? Mit vettem a közértben, becsapott a pénztáros, vagy hasonló? Korszakos tehecccség.)
Lakat1983
2024. június 14. 17:49
És ezt az ostoba fasz senkit követik "emberek". Ezrével. A hírben van egy durva elütés: azt írta valaki, nyilván egy gyakornok, hogy krúbi egy futballklubról "ÉNEKEL". Figyeljetek már oda, mit írkáltok össze-vissza...! :-D
Kétes
2024. június 14. 16:56
Krúbi! Miért hazudsz? Az internetes vásárlás szabályai szerint járt el a klub, amit te a vásárlás leadásakor elfogadtál! Ezt fogadtad el: 5. lépés: Mikor kapom meg a visszatérítést? Az összes visszaküldés beérkezése után raktárunk feldolgozza a tételeket, és visszaigazoló e-mailt kap. A megfelelő összeget a visszaigazolást követő 14 napon belül jóváírjuk számláján. Az az idő, amíg a visszatérítés megérkezik a számlájára, a banktól vagy a hitelszolgáltatótól függ. Cserélhetek tárgyakat? Jelenleg nem tudunk csereszolgáltatást kínálni. Ha más színben vagy méretben szeretne terméket kapni, kérjük, küldje vissza a nem megfelelő terméket, és adja le új rendelését az alternatív termékre. Vannak visszaküldési díjak? Ausztria és Németország esetében: Ön nem fizet visszaküldési díjat. Franciaország és Hollandia esetében: Nem kell visszaküldési díjat fizetnie, ha visszaküldési címkét kér az ügyfélszolgálati csapattól. Más országok esetében: Önnek kell fedeznie a visszaküldési költségeket.
Felvidéki MAGYAR
2024. június 14. 16:50
Elmész te a qrw@ anyádba! Ki a f.szt érdekel a libsi nyomorod? Inkább "verd ki a Ferinek", te köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!