Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Súlyosan megsérült kerékpárost hagyott magára a gázoló (VIDEÓ)

2024. június 13. 10:09

Miután a megsérült idős hölgy felállt, a gázoló segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

2024. június 13. 10:09
null

Nyitókép: Képernyőkép

Kalocsa közelében történt az a biciklis gázolás, melynek következtében az autós lazán magára hagyta a súlyosan megsérült kerékpárost. A Kecskeméti Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége és a segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt állítja bíróság elé a gázolót – olvasható Magyarország Ügyészségének hivatalos oldalán. 

Az autós egy kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget a jobbról kerékpárral érkező idős hölgynek, aki amitt nekiment az autónak és elesett. A baleset után a sofőr megállt, de miután a sérült hölgy felállt, az autós segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. 

Az esetről a videót ide kattintva megtekintheti. 

 

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:00
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­s­­z­­­e­­x­i­­ ­­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
iimre
2024. június 13. 13:26
Ez a cigány módi. Láttam olyat, hogy elsőbbség meg nem adásával elütöttek egy bringást, aki szaltó után elterült. A vétkes autós megállt a kereszteződés után, bután nézett kifelé a kokeró sofőr — aztán amikor látta, hogy megmozdul fekvő kerékpáros, egyszerűen csak gázt adott és ott hagyta az egészet.
nempolitizalok-0
2024. június 13. 11:20
Tegnap megyek át a zebrán a haverommal és egy taxis, bár messziről látszottunk, el is indultunk a zebrán, majdnem elütött. Még neki állt feljebb. Kb. 10 házzal feljebb megtaláltuk a a már parkoló taxiját, de a faszi (szerencséjére) már nem volt benne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!