Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Nem bíróság, gazemberek

2024. június 13. 14:20

Mit számít ebben az uniónak csúfolt mocskos kuplerájban a jog? Semmit. Hát nekünk pontosan így kell ezekhez viszonyulnunk…

2024. június 13. 14:20
CDU committee meetings
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Photo by KAY NIETFELD / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

„Ehelyett azt kellene tennünk, hogy a határvédőket kövekkel, betondarabokkal megdobáló, időnként a kerítésen átlövöldöző bűnözőket be kellene engednünk, meg kellene kínálnunk őket teával, szépen meg kellene kérnünk őket, hogy adják be nyugodtan menedékkérelmüket. Annak elbírálásáig pedig etessük, itassuk őket, szállásoljuk el, persze nem holmi zárt táborokban, az »embertelen«, hadd mászkáljanak szabadon, ahová csak akarnak, aztán ha esetleg kiutasítják őket, akkor már ne találjuk meg egyiket se soha többé.

Tehát nekünk is mocskos, a közbiztonságot lassan hírből sem ismerő, állandó terrorveszéllyel terhelt kuplerájt kellene csinálnunk a hazánkból.

A mai, a mostani, a jelenlegi, a »felvilágosult«, a »modern«, a »woke«, a »szabad« Európává kellene varázsolni ezt az országot, hogy a fényességes Európai Bizottság ne fizettessen velünk napi hatmilliót, hogy a brüsszeli gazemberek, Webertől Von der Leyenen át Verhofstadtig és Freundig befogják végre a pofájukat és megveregessék a vállunkat.

Fontos kiegészítés: az EU egyre több országa töpreng azon, hogy a háború elől menekülő ukrán férfiakat kiadják (visszaadják, kitoloncolják) Ukrajnának, Ukrajnába. Ebben sajnos élen jár Lengyelország új, hazaáruló, brüsszelita kormánya. Beszámolók, interjúk szerint a frissen »kiképzett« és a frontra hurcolt ukrán »katonák« túlélési ideje három óra. Vagyis az EU a biztos és elkerülhetetlen halálba készül küldeni azokat, akik éppen az elől menekültek ide. Vagyis a mai Európa azokat, akik nem menekülnek semmi elől, csak unják a teveszaros sivatagjukat és jobban akarnak élni munka nélkül, szeretettel befogadja, dédelgeti, ellátja mindennel. Azokat pedig, akik valóban a háború és a biztos halál elől menekülnek, visszaadja szörnyállamuknak, visszazavarja őket a biztos halálba…”

 

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backdrive
2024. június 15. 09:07
Hülye vagy zsóti és még szöveget értelmezni se tudsz.
Szerintem
2024. június 14. 06:52
Abszolút politikai kézben van az a bíróság és koncepciós az ítélete. Mert arra bíróság pont nem kötelezhet, hogy sértsük meg a schengeni egyezmény hatályos követelményeit a határvédelemben, de egyúttal a nemzetközi, a menekültügyi Genfi Egyezményt is, amit köteles betartani az EU is. Bíróság nem kötelezhet törvénysértésre. Az nem bíróság, az ilyen. Ahogy a politikailag elfogult NGO-k, úgy ez a bíróság is a politikai ellenfél fegyvere és megpróbálnak általa a kormányok helyett is kormányozni. Na de egyértelmű, hogy a ballibsi hálózat konkrétan egy bűnszervezet, ami épp ki is bővül az olasz, brutális kalapácsos terroristával is, de felmerült épp az ET elnökévé is egy portugál, köztörvényes bűnözőt megválasztani, a bukott miniszterelnököt, akinek a büntető eljárása éppen zajlik is.
Töki
2024. június 13. 21:17
Ez nem bíróság!!!! És ilyen törvény nincs!!!
II.baljoska61
2024. június 13. 21:02
Magyarországon mi jár annak ,aki nem hajt végre egy bírósági ítéletet? Elmondanátok, fidióták?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!