Magyar Péterhez képest Münchausen báró egy igazmondó, unalmas figura

2024. június 19. 08:39

Tényleg nagy franc ez a VVPeti!

2024. június 19. 08:39
MAGYAR Péter
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

„Tényleg nagy franc ez a VVPeti! Miután eljátssza a habosított szavazási börleszket arról, hogy EP képviselőként becsücsüljön-e a (korábban megvetéssel elvetendő opciónak titulált) tutiba, egyetlen magyarázó bejelentkezésen belül először teátrálisan felajánlja brüsszeli fizujának ötven százalékát meg nem nevezett szegény gyerekeknek, majd pár perc múlva rajongóit már támogatói kártyák vásárlására buzdítva kuncsorog pénzért.  

Komolyan, ha nem volna, ki kéne találni! Hozzá képest Münchausen báró egy igazmondó, szavahihető, unalmas figura… De még ennél is nagyobb ámulattal figyelem, hogy e sorozatban nyilvánvalóvá lett átverés mellett is mennyien hisznek neki.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. június 20. 21:40
Cica nem kell magadat kifesteni akkor is tipikus vicc figura vagy.PSZIHO PETI néhány hónap alatt milliós szavazó tábort vonzott magához fillérekből.A fidesznyik az állami fidesznyik médiával,és a közösségi oldalakkal lapátolta a szart és még most is teszi.A TISZA így lett sikeres és Orbán háborús hisztije pedig totális kudarc.Szóval Orbán bandájára a megtévesztett félrevezetett öregek szavaztak. A fiatalok pedig a TISZÁRA amely elsöpörte a baloldali kis pártokat és a fidesznyik választóinak 20-25% -át is elhappolta.Mellesleg PETIKE egyre jobban betanul politikusnak!A fidesznyiknél tanult módszereket használja a fidesznyik ellen nagy sikerrel.Szóval a kalapból kihúzott fehár kis nyusziból hatékony fenevad lett és nyírja a fidesznyiket veszettül.
catalina11
2024. június 20. 16:50
Marhagulya 2024. június 19. 10:24 Ez egy jól felépített marketing nála. Ezt az egészet 1 éve, vagy még korábban kitalálta. Gondosan felépített történet az övé, átgázolva, felhasználva a családját, feleségét gyerekeit. Kimondottan irányított hangfelvételével a berobbant a köztudatba. A hely, a kérdező minden előre eltervezett volt, mint ahogyan az összes tevékenysége is az után és az O1G-zős tömeg máris piedesztára emelte." ez Magyar Péter!
omega
2024. június 20. 12:40
Tegye fel a kezét, aki valaha egyetlen mondatát is elhitte ennek a messiásnak!
Korrupt Kornél
2024. június 19. 15:17
Azért Háry Jancsit is magasan veri!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!