Magyar Péter: Van mire szerénynek lennünk, ami itt történt, az politikai földindulás

2024. június 10. 01:41

Magyar pártja 80 százalékos országos feldolgozottságnál elindult a 30 százalék felé, miközben a Fidesz szavazataránya felkúszott 44 százalék fölé.

2024. június 10. 01:41
null

Nyitókép: Képernyőmentés, YouTube

Ami ma történt, ugyan még nem látjuk a végeredményt, még küzdünk a budapesti közgyűlésben az aranyéremért, ami látszik, az az, hogy ez az orbáni hatalomgyárnak ma a Waterloo-ja, a vég kezdete” – jelentette ki a Tisza Párt eredményváróján Magyar Péter, aki politikai földindulásnak minősítette a választási eredményeket.

Magyar pártja egyébként 80 százalékos országos feldolgozottságnál elindult a 30 százalék felé, miközben a Fidesz szavazataránya felkúszott 44 százalék fölé. Mindemellett a Fidesz a budapesti közgyűlésben is átvette a vezetést, amely 25-ből 15 megyei jogú várost is behúzott.

Van mire szerénynek lennünk, ami itt történt, az politikai földindulás. Szembeállt egymással a hazugság és az igazság, a propaganda és a tiszta beszéd, a korrupció és a tiszta közélet, a Türk Tanács és Európa, a kelet és a nyugat, a múlt és a friss erő, Deutsch Tamás és Tarr Zoltán, a kissé megöregedett, megszürkült, kicsit sárga, kicsit savanyú, kicsit pocakos, Fiatal Demokraták Szövetsége, és az a Tisza Párt, ami be fogja bizonyítani a következő napokban, hetekben, hónapokban minden magyar embernek, hogy a politika lehet szép, hasznos, igazságos, őszinte” – sorolta Magyar Péter, aki úgy látja, a következő országgyűlési választásokon egy potens kihívója van a kormánypártnak, ez pedig a Tisza.

 

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. június 12. 08:40
lofejazagyban-2 2024. június 10. 07:46 22 óta mindenki mondta, hogy ellenzékváltás kell. Most egy nagyot lépett előre a projekt. A sokszor beígért kormánybuktatás ismét elmaradt. pontosan!
catalina11
2024. június 12. 08:39
Bastyaelvtars 2024. június 10. 08:33 Rohanunk a forradalomba. Született egy potens ellenzéki párt ami elől nem fog tudni elbujni a ner." hát Bástyaelvtárs, nem is kell bujkálnia, megint győzött!
catalina11
2024. június 12. 08:37
Magyar Péter: Van mire szerénynek lennünk, ami itt történt, az politikai földindulás" ez igaz, tényleg megindult a föld a libsik alatt...
remi
2024. június 10. 12:50
A környezetünkben amúgy jópár ilyen izé volt a közelmúltban, neve is van (pop-up) ezek közt akadt olyan is amelyik eljutott akár miniszterelnökségig is, de a leggyakoribb közös pont az, hogy mára ezek emlékek, rossz emlékek, leginkább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!