Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

„Kit érdekel most Magyar Péter?!” – kimattolta az RTL-t Menczer Tamás (VIDEÓ)

2024. június 02. 07:26

A Békemeneten kérdezték a politikust.

2024. június 02. 07:26

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

 


A szombati Békemeneten a Fidesz vezető politikusai közt Menczer Tamás kommunikációs igazgató is feltűnt a tömegben, aki mellett egyszercsak megjelent az RTL riportere.

Az újságíró Magyar Péter egy, a Partizánban tett kijelentése kapcsán kérdezte Menczert. Erre a politikus azt felelte, „nézze, itt vagyunk a Békemeneten, ahol a békepártiak megmutatják az erejüket”. 

Majd azzal folytatta, „meglepett a kérdésével, azt tudom mondani, 

kit érdekel most Magyar Péter? Engem biztos nem.”

Világos üzenet

„A magyar emberek ma megmutatják: 

világosan értik, hogy létfontosságú választás előtt állunk, 

világosan értik, hogy a háborúpártiak a gyengéket ledarálják. Világosan üzenik a nemzetközi háborúpártiaknak is, hogy ezt nem hagyják, és Magyar Péternek és a többi háborúpárti baloldalinak is azt, hogy elmegyünk mindannyian június 9-én és legyőzzük őket” – hangsúlyozta Menczer Tamás.

Ezt is ajánljuk a témában

Az interjút teljes hosszábban alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:06
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­k­e­­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­z­­e­x­i­­ ­p­­u­n­­­c­i­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Ízisz
2024. június 02. 18:42
Z. "A haladósajtó kommentszekciójából megtudtuk, hogy a szombati Békemeneten jó, ha pár száz ember lézengett. A szakképzett telexes kommentelők néhány ezerre dotálták a létszámát. Mi ennyivel nem értük be, tudományos módszerrel jártunk utána, hogy hányan is jöttek el Európa legnagyobb békepárti megmozdulására. Érdemes segítségül hívni az internetet és a modern technológiát. Pontos számot még így sem kapunk, de egy félmilliós tömeg esetében +/- 10000 ember nem is biztos, hogy igazán számít. A mapchecking.com nevű weboldal viszonylag valós képet tud adni a tömeg létszámáról. Mi most 4 fő/m2-es aránnyal számoltunk, de érdemes leszögezni, hogy a belső rétegekben, a színpadhoz közel ez a szám mindig magasabb, a peremen pedig alacsonyabb. Nem egy bonyolult művelet kiszámolni, hogy CSAK a fenti mérések alapján 411 000 ember jön ki, de egyáltalán nem kizárt, hogy a valós szám ennél valamennyivel magasabb. Nagyvonalúan azt mondhatjuk, hogy a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett."
kissb56
2024. június 02. 16:41
Már apad a tisza. Az ártérben pedig már csak a bűzlő pocsolyák, és szúnyogfelhők vannak. 🤣🤣🤣
2024. június 02. 15:38 Szerkesztve
O te fasz... Tehát, ha a NATO úgy dönt, hogy harcolo félként beszáll, az olyan helyzet lesz, mint mikor az Antant Normandiánál partraszállt. Elofordulhat olyan helyzet, amikor a védoszervezetnek lépnie kell, csakhogy, ahogy helyesen írtad, ebbe Magyarországnak is lesz beleszolása. Tehát ezzel mi a gond? Ahogy az EU sem dontheti el onálloan azt, hogy mely tagállamait kuldi háboruba, ott is vétojog van. Azaz a gazdáitok, és most te is, hazudsz, hogy belekényszeríthetnek minket egy olyan háborúba, amely még nem eszkalálodott. Ha meg eszkalálodik, a csuti kopcos torpe a valagát verheti a foldhoz, akkor sem tudunk kimaradni. Csakhogy ez a szarházi nem kimaradni akar a háborúbol, hanem szétverni azt a kozosséget, amiben benne van, és a gazdája, Putyin sikerét veszélyezteti, ezért adta át a titkos informáciokat a háború elott az orosz titkosszolgálatoknak, és ezért vétoz meg mindent, ami a gazdi érdekei ellen valo.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!