A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kik lesznek a következők? A cigányok? A melegek? A zsidók?

2024. június 11. 16:47

Aki egyszer listáz az többször is meg fogja tenni ám!

2024. június 11. 16:47
Protestors Gather In Budapest For The Call Of Peter Magyar, Leader Of The TISZA Party
Velkovics Vilmos
Velkovics Vilmos
Facebook

Nyitókép: Photo by Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

„Biztos, hogy vágtatott a TISZA a Rónain át?

Nézzük mi történt, aztán kicsit elemezzünk: Magyar Péter kiállt a saját eredményváróján és előadja, hogy őt mellőzi az ATV, ezért követeli saját maga behívását. Eközben kapcsolják Sváby Andrást, aki elmondja, hogy már előre behívták hétfőre. OK. Hétfőn a stúdióban Rónai Egon átad egy dossziét, benne a híváslista, hogy hányszor és hogyan szerepelt Magyar Péter illetve a pártja, hányszor és hogyan hívták. Innentől aztán politikai Mónika-showba csapott át az Egyenes Beszéd.

Magyar Péter megsértődik, provokál, feláll és kivonul.Mennyire volt etikus a dosszié átadása?

A csatorna kötelessége a saját hitelességét megvédeni. Ha valaki nyílt színen hazugsággal vádolja őket, azt nem lehet tűrni! 

Főleg ha igazuk van. Márpedig azt Magyar Péter sem mondta, hogy a dosszié tartalma hamis lenne. És nem is életszerű: az ATV oldalára felraktak egy listát, hogy mikor küldtek SMS-t és mikor hívták – nagyjából egy fél oldal.

Mi lehetett Rónai Egon célja?

1. Balhé? Mi szüksége lenne rá? Ez egy komoly műsor, mértékadó – nem profil a biztonsági őrök üzemszerű használata
2. Csökkenteni Magyar Péter státuszát? Ez nem életszerű: Magyar vasárnap óta a legerősebb ellenzéki párt vezetője, aki akár esélyes lehet egy kormányváltásra. Miért lenne ez jó az ATV-nek? 
3. Hitelteleníteni Magyar Pétert? Mit nyer ezzel az ATV? 

Mi volt MP célja? 

1.      Balhé? Bizonyítani, a nézőknek hogy tényleg agresszív, összeférhetetlen ember? Ha igen, akkor sikerült. 

2.      Megalázni az ATV-t? Kockázatos. Győzelemre készül, szüksége lesz a sajtóra. A választás előtt pedig hetente volt a stúdióban és minden híradó visszhangzott tőle. Ez az ember elsődlegesen a Partizán, majd a többi ellenzéki hírportál és a meglehetősen gyanús közösségi média-támogatás nélkül nélkül sehol nem lenne… 

3. Igazságot szolgáltatni? Ez nem a jó és a rossz harca, hanem televíziós műsor. És az derült ki belőle, hogy, hogy Magyar Pétert semmi másról nem szabad kérdezni csak az eredményeiről. 

Mit kellett volna tennie Rónai Egonnak? 
1.      Könyörögni, hogy maradjon? Miért? Mert tényekkel, az igazsággal provokálta a profi politikust? Ugyan már… 
2.      Tárgyilagosan lezárni a »műsort«, hogy az történt, ami? Jogos. Mi történt? Egy pillanatig nem volt zavarban, nem volt meglepve amikor Magyar Péter kisétált, tárgyilagosan lezárta a »műsort«, hogy az történt, ami. 

Mit kellett volna tennie Magyar Péternek? 

Amikor megkérdezték, hogy a kutyakomédiát befejezhetik-e, annyit kellett volna mondania: »Igen. És most beszélnék az eredményeimről.«

Mit nem kellett volna tennie Magyar Péternek? 

Listázni hogy a dolgozók közül ki Hitgyülis és ki nem. Aljas, színvonaltalan, visszataszító dolog ez a listázgatás. Kik lesznek a következők? A cigányok? A melegek? A zsidók? Aki egyszer listáz az többször is meg fogja tenni ám! Egyébként velem is megtörtént már ilyen helyzet. A HírTV stúdiójából Jakab Péter és Hajnal Miklós is botrány közepette sétált ki. És hol vannak most? És hol van Gyöngyösy Márton, aki a zsidó származású parlamenti képviselőket akarta »összeírni«. Egyébként ha kormánypárti politikus csinálna ilyet, már habzó szájjal ítélte volna el mindenki az arrogáns, médiát nem tisztelő viselkedését.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 26. 15:57
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­­k­e­l­­­d­­ ­­a­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­i­ ­p­u­­­n­­c­­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
orrban
2024. június 12. 12:50
vilivili, te szopni jársz ide!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD “Legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassa Soros György akaratát” – kezdődik a kormánypárti Figyelő cikke, mely folytatja a választási kampányban a miniszterelnök által is felemlegetett listázást. Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának akkor azt mondta, hogy “nagyjából kétezer fizetett Soros-ember (zsoldos) dolgozik Magyarországon azon, hogy megbuktassák a választási kampány során a kormányt. A kormányfő azonban hozzátette, hogy a jelenlegi kormánynak elég sok tudása van róluk: információk, jelentések, nevek” – foglalta össze interjúját a kormánybarát Origó.
orrban
2024. június 12. 12:47
Hogy is volt az amikor a zsidókat listázta a torz fejű dózsalászlós patkánykurva a moslék propagandájában??!! Akkor miért kussoltál nácivili?
voltospultos-2
2024. június 12. 08:33
'Magyar vasárnap óta a legerősebb ellenzéki párt vezetője, aki akár esélyes lehet egy kormányváltásra.' Összerántotta az 0rbánfóbiásokat, meg a szépkorú, kifutó kategóriás hölgyeket. Persze esély a 10 a minusz 21. hatványon is. Az oké, hogy Isauráék elhajtották Leonszió urat, de mi lesz másnap?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról