Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Karácsony levélben mozgósít a Gyurcsány-lista melletti szavazásra

2024. június 08. 12:13

„Minket nem a Fidesz küldött, de a Fideszt mi fogjuk elküldeni!” – a DK szlogenjével kampányol a budapesti főpolgármester.

2024. június 08. 12:13

Nyitókép: Karácsony Gergely és Dobrev Klára (Facebook)

 

Olvasónk továbbították számunkra azt a levelet, amelyben Karácsony Gergely a DK–MSZP–Párbeszéd közös EP-listára való szavazásra buzdít. A szövegben olyan kérdések hangoznak el vastagon kiemelve, mint hogy: „Szerinted is káros az EU-ellenes politika, amit a jobboldali pártok képviselnek itthon és az EU-ban?”, „Te sem tartod Orbánt demokratikus hősnek?” vagy hogy „Te sem tennéd Orbánt az Európai Bizottság elnökévé, hanem inkább leváltanád és elszámoltatnád?

Ha a válaszod igen, írja Karácsony, akkor „te is Magyarország legnagyobb ellenzéki közösségéhez tartozol,! Mondd el ezt 3 ismerősödnek, és vasárnap szavazzatok a legnagyobb ellenzéki erőre, a DK–MSZP–Párbeszéd közös EP-listára.

Ezután arról értekezik, hogy „meg kell védenünk a szabad városainkat és kerületeinket, és újabbakat is fel kell szabadítanunk”.

Bár a szövegben Karácsony név szerint ugyan nem említi Magyar Pétert,

de valójában a felhívás tartalma áttételesen arról szól, hogy Magyar Péter nem ellenzéki, hiszen Karácsony a levélben Magyar korábbi állításaira reflektál.

Ráadásul a főpolgármester a levelét a DK szlogenjével zárja:

 „Minket nem a Fidesz küldött, de a Fideszt mi fogjuk elküldeni!” 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2024. június 08. 22:47
Gergő, a bolgár szekrényt és férjét senki nem mossa le rólad, még a vigyorod sem, komenyista szardarab maradtál!
Palatin
2024. június 08. 17:18
"LIBERÁLIS" AZ, AKI KÉPTELEN ELVISELNI, HOGY VANNAK EMBEREK, AKIKNEK MÁS A VÉLEMÉNYÜK, MINT NEKIK. Érdekes, hogy a bolsevistákra, nácikra, kommunistákra is ez volt a jellemzö.
Palatin
2024. június 08. 17:14
A DK egy fekete lyuk árnyéka. Dobrevnek egy szavát se higgyétek, ö a legkevésbé sem kell nekünk. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
Palatin
2024. június 08. 17:01
RADNÓTI, A MÁRTIR BUDAPESTI KÖLTÖ BIZTOSAN NEM SZAVAZNA KARÁCSONYRA Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nekem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!