Halálos áramütés érte a kamionját takarító szolnoki férfit (VIDEÓ)

2024. június 26. 08:50

A kamion billencse a magasfeszültségű vezetékhez ért, a sofőrön már nem lehetett segíteni.

2024. június 26. 08:50

Nyitókép: A sofőr halálos áramütést szenvedett. Fotó: Tények/képernyőfotó

Szörnyű halálos baleset történt Kókán. Egy szolnoki férfi kedden hajnalban valószínűleg a kamionját szerette volna kitakarítani, ám 

a megemelt billencs hozzá ért az út felett húzódó magasfeszültségű vezetékhez, a férfi pedig halálos áramütést szenvedett. 

A mentők és tűzoltók mellett helyi lakosok is megpróbáltak segíteni az 57 éves kamionsofőrön, ám sajnos nem volt esélyük. A baleset körülményeiről a Tények készített beszámolót, amit itt nézhet meg: 

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 26. 14:22 Szerkesztve
HÁT EZ ISMERŐS. Munkahelyi baleset mert a cég megköveteli, hogy beállás csak tiszta járművel legyen. Ennek akart eleget tenni munkája során a sofőr és nem kellhetett és sötétben nem is számolhatott a magasfeszkós érintéssel. A segítők is hibátak mert fingjuk sem volt a lépésfeszültségről annak esetleg rájuk is halálos veszélyéről. Nem, rohanni kellett volna hanem páros lábbal oda ugrálni amíg és ha komtaktus vagy íváthúzási veszély megvan. Áramütést áramsokkal tetézni se biztos hogy jó gondolat. A szívre mért ritmikus ütések célszerűbbek lehettek volna De csakis az áramról való leválasztottság ellenőrzése után.
Illieral
2024. június 26. 09:28
Sajnálom. De mintha erre külün képeznék a soföröket, billentés előtt körül kell nézni. Sajnos minden évben van valami hasonló baleset.
zrx8
2024. június 26. 09:20
Sajnálom szerencsétlent, de a kávéivás -habár állítólag nem egészséges- néha életet menthet. Különösen hajnali munkavégzés előtt.
ittésmost
2024. június 26. 09:05
Isten nyugosztalja szegény embert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!