Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Elment mulatni a Péter

2024. június 21. 20:52

Elment a fáradt Péter szórakozni, az emberek közé. S ilyenkor mindenki olyanná válik, amilyen valójában.

2024. június 21. 20:52
Protestors Gather In Budapest For The Call Of Peter Magyar, Leader Of The TISZA Party
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

„Elment mulatni a Péter. Szórakozni. Rá is fért már szegényre, hiszen »lelkileg borzasztó megterhelő heteken van túl« – mi is lehet annál megterhelőbb, minthogy a VIP páholyokból és skyboxokból át kell ülni „az emberek közé”, ráadásul ki kell írni hozzá a facéra, hogy »én az emberek között szurkolok«, ez bizony még Heraklészt is megizzasztaná.

Arról nem is beszélve, hogy szakítani kellett az új csajjal is, pedig még nem is volt idő rendesen bántalmazni, idő előtt kényelmetlenné vált az anyja miatt, nem volt mese, ki kellett rúgni, »valami véget ért, valami fáj«, s ennek okán külön el kellett utazni egy balatoni strandra, kiülni a fövenyre, szemben Badacsonnyal, hogy jó legyen a szakítós kép, ettől az egésztől a fénykorában lévő Modern Talking is behányna, csoda-e, hogy elfáradt a Péter…

Elment a fáradt Péter szórakozni, az emberek közé, a Belvárosba, jól be is b…szott, s ilyenkor mindenki olyanná válik, amilyen valójában.

Őszintére itta magát a Péter, így aztán előmászott belőle a legbelül lakó Péter, az az agresszív, frusztrált kis p…cs, aki egész életében saját jogon akart a VIP páholyokban üldögélni, de ez soha nem jött össze neki, még a Deutsch se vette fel asszisztensnek magához Brüsszelbe még 2009-ben vagy 2010-ben, pedig a Judit akkor már kint volt, hát micsoda dolog ez, az a rohadt Deutsch mást vett fel, ott kezdődtek a bajok, a legbelül lakó kicsike Péter akkor üvöltött ki először az álarc mögül, bár igazából ott ült mindig azon az álarcon, az ilyen agresszív, frusztrált kis p…csöket szinte lehetetlen eldugni, elrejteni, fegyelmezni, előmásznak ezek a legváratlanabb pillanatokban, a hálószobákban meg a gyerekszobákban is, s teszik tönkre mindenki életét.

A gazdáik meg csak kezdetben igyekeznek eldugni a legbelül lakó agresszív, frusztrált kis p…csöket, aztán inkább megbarátkoznak vele, barátságukból mély összetartozás és hűségeskü lesz, ez a fázis onnan ismerhető fel, hogy ettől kezdve a gazda egy mély, egész világra kiterjedő összeesküvés áldozataként kezd el élni, s ebben az új világban minden és mindenki azért van, hogy őt tönkretegye, ugyanis a gazda egyszerűen tökéletes és hibátlan, s ezt a sok nyomorult már képtelen elviselni és tolerálni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ruhellemviktort
2024. június 23. 20:47
bayer sírját majd törvénybeütközö lesz lehugyozni?
Unknown
2024. június 23. 18:01
Ráadásul pedopetike tinidiszkóba ment:)
iphone-13
2024. június 23. 17:10 Szerkesztve
A KÉPEN EGY MOCSKOS GAZEMBER LÁTHATÓ KÖZÉPPEN! ÉS EZ NEVEZI MAGÁT POLITIKUSNAK? JA A BALOLDALON BEVETT SZOKÁS A LOPÁS ÉS A HAZUDOZÁS! PITIÁNER KIS KÖCSÖG TELEFONOKAT LOPKOD, FERKÓÉK LEGALÁBB MILLIÁRDOKAT LOPTAK ÖSSZE. EZEKHEZ KÉPEST CSAK EGY PITI SENKI EZ A POLOSKA, DE MAJD BEÜL A PARLAMENTBE ÉS OTT FOG AZ ERKÖRCSRŐL PAPOLNI. SZÉGYEN EZ A KIS FÉREG, A 3 HÓNAPOS "POLITIKUS". KI AZ A BAROM AKI ERRE A FITYMÁRA SZAVAZATOT AD?
verkez
2024. június 23. 10:09
Jakab 2.0 Csak több lóvéval. Nem értik, hogy nem csak a pénz szamít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!