Egerészölyv támadt egy emberre Mezőtúr közelében

2024. június 22. 08:09

A madár többször „vijjogva felém támadott, igyekeztem vele szembe helyezkedni, de ő mindig hátulról akart felém, nekem szállni” – idézte fel a kissé ijesztő történetet a férfi.

2024. június 22. 08:09

Nyitókép: Facebook

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hivatalos hírportálja arról számolt be, hogy egy egerészölyv szedte le egy Mezőtúrról Kétpó felé kerékpározó férfi fejéről a sapkát. A cikk szerint a támadó egerészölyv valószínűleg a terület fáin cseperedő fiókája védelmében próbálta onnan mielőbb eltessékelni a kerékpárost.

Hangot nem hallottam, egyszer csak hátulról valami a fejemről lesodorta a sapkámat. 

Nem mondom, hogy nem lepődtem és döbbentem meg, felnéztem és akkor láttam a fejem felett elszálló nagy madarat, mint kiderült: egerészölyvet. Majdnem elestem a biciklimmel. A madár aztán még többször vijjogva felém támadott, igyekeztem vele szembe helyezkedni, de ő mindig hátulról akart felém, nekem szállni” – idézte fel a kissé ijesztő történetet a férfi.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2024. június 22. 18:14
Varjú volt.
kishal
2024. június 22. 16:38
– Ha sapka van rajta, azért, ha meg nincs rajta, akkor azért!
masikhozzaszolo
2024. június 22. 12:14
Egerek és emberek John Steinbeck A nejem kezéből a rántotthúst akarta kiszedni egy dolmányos varjú a Csaszinál mikor ment a villamoshoz. Aztán megosztoztak.
Cross Wire
2024. június 22. 11:13
Egerek és emberek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!