Megszólalt a légvédelmi sziréna Mezőtúron, utcára szaladtak az emberek

2023. május 17. 10:32

A polgármester szerint azonban nincs ok az aggodalomra.

2023. május 17. 10:32
null

„Nincs ok az aggodalomra! Este 8 óra előtt pár perccel nem gondolkodó, ittas személy, vagy személyek megszólaltatták a Rákóczi út-Ady Endre utca sarkán található légi szirénát” – olvasható Mezőtúr polgármesterének Facebook-posztjában. A bejegyzés szerint a környéken lakók között nagy riadalmat keltett,

többen az utcára szaladtak.

A szirénát hallva a polgárőrség, majd a rendőrség is gyorsan a megérkezett, az intézkedés megtörtént. „Kérem mindenki nyugodjon meg, nincs ok az aggodalomra! Fogalmuk nincs sajnos az ilyen embereknek arról, hogy ezzel milyen riadalmat okoznak! Köszönöm a rendőrség és Kötél János gyors fellépését, intézkedését!” – írta bejegyzésében Szűcs Dániel polgármester.

Nyitókép: Facebook

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. május 18. 17:10
mert a légósziréna megszólalásakor az utcára kell szaladni?....szerencsére nem éltem át,de elmondások alapján pont az ellenkezőjét kell(ett) tenni
need-info
2023. május 17. 15:21
Semmi különös csak felkészítik az embereket a háborús helyzetre. Egyértelmű, hogy ukrajnával leszünk konfliktusban, ez még a Napnál is világosabb.
Rigor_mortis
2023. május 17. 13:10
Nagy ügy, nálunk a kerületben minden hónapban tartanak szirénapróbát, igaz, előtte szólnak, hogy csak próba.
zakar zoltán béla
2023. május 17. 12:19
A helyi éhes jobbikosok vészjele ........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!