Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Dopeman: „Olyan Fidesz-zúzás lesz megint, hogy nem tudjátok elképzelni”

2024. június 03. 09:49

Dopeman legújabb podcastjában a Békemenetről, Magyar Péterről és Azahriahról is kifejtette a véleményét. Mutatjuk.

2024. június 03. 09:49
Dopeman Doperatív a Békemenetről

Fotó: Doperatív képernyőfotó

 

Az egyetlen, aki valóságos problémákkal foglalkozott, az az Orbán volt – jelentette ki DopeRatív című podcastjában Pityinger Dopeman László a Békemenetről értekezve. Hozzátette, hogy még Toroczkai László Mi Hazánk Mozgalom-elnök volt az, aki „ezt a vonalat nyomta”, és „ez elvehetetlen”, s tetszett neki Toroczkaiban, hogy az ATV-s vitában ránézett a vitában a vitapartnereire.

Sőt, „a messiás az ATV-be már nem megy be” – messiás alatt Magyar Pétert értve. Dopeman szerint  Magyar Péter „vitában nem túl erős”, a köztévében pedig „megjuhászodik ő is , mint a többiek”. Dopeman meglátása szerint a június 9-i választásokon 

olyan Fidesz-zúzás lesz megint, hogy nem tudjátok elképzelni. 

S már a Békemenet ezt mutatja különben. Most hallgat is mindenki hirtelen.”

Hozzáteszi: Azahriah a Puskás Ferenc Stadionos koncertjein, 150 ezer jeggyel „több száz millió” forintot keres, amiért adókedvezményt kap, mivel 25 év alatti – és még ő a „kormánykritikus zenész”.

Ráadásul „a politika hőse, a lázadás képviselője a Fidesz-elitből kinőtt, a Fidesz 14 éves kormányzásának minden előnyét és lehetőségét élvező figura az ellenzéki politika sztárja, és az értelmiség az meg egy neurotikus problémákkal szenvedő, össze-vissza üvöltöző, tulajdonképpen elmeroggyant forma. És ami a legkeményebb, hogy ráadásul ezektől félni kell. Ha velük szemben bármiféle véleménykülönbséget megfogalmazol, mered másképp látni a világot, akkor egy digitális lincselés áldozata leszel. Én például, mint lázadó, amikor azt éreztem, hogy az Orbántól kell félni, akkor az Orbánnal szemben álltam föl. És most rájöttem, hogy ez az, ami igazából még azt a bennem élő lázadó tüzet szítja, hogy félni kell megfogalmazni, hogy esetleg valamivel szemben kritikád van, ami ezeket a figurákat illeti, és akkor jön ez a digitális lincselés.”

De aztán „jön a Békemenet, és megjelenik ott ilyen tömegű ember”, s miközben a kormányoldal elismeri, hogy sokan mentek maguktól Magyar Péter tüntetésére, Magyar Péterék nem ismerik el, hogy a Békemenetre is sokan mentek maguktól. „A békéért nem lehet sok embernek menni, ugye.”

Megjegyezte: 

az Orbán-kritikából kiválóan meg lehet élni ebben a „diktatúrában”, sőt „még adókedvezményt is kapsz, meg testőreid vannak, lezárhatod a vonatot”

dolgozhatsz bárhol. A viták elemzése után Dopeman megjegyzi: az igazi baja az volt, hogy „a lényegi problémát nem nagyon érintette senki, egyedül Orbán a beszédében”.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Eljött a pillanat, Dopeman végre keményen kiütötte a nagyszájú megmondóembert.

 

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:14
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­k­­e­l­d­­­ ­­a­­ ­s­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
orrban
2024. június 03. 21:31
Megint kifizették a lopós ciganyretket:DDDDD
llnnhegyi
2024. június 03. 17:29
Magyar Péter Tata KSH-ból felolvasást tart. A stábbal együtt 122-n voltak.
llnnhegyi
2024. június 03. 17:26
Ez már Magyarország minden eresztékében benne van!-:))) Nem lesz másképpen június 9-n sem. Totális,lesz a Fidesz Kdnp koalíciós pártok győzelme az okos, türelmes,intelligens választóknak köszönhetően ( MJK)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!