A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

„Csapdába csalták, és kellemetlen szituációba tolták” – így mentegeti Pottyondy Edina Magyar Pétert az ATV-s performansza után (VIDEÓ)

2024. június 11. 19:29

Az influenszer szerint az elmúlt száz évben a komcsikat és a nácikat leszámítva senkinek nem volt szokása a vallási comingoutoltatás.

2024. június 11. 19:29
null

Nyitókép: képernyőfotó / Pottyondi Edina YT

Pottyondy Edina legújabb videójában is szóba került Magyar Péter botrányos kirohanása az ATV stúdiójából, miután Rónai Egon szembesítette őt a hazugságaival.

Pottyondy a videóban látványosan nem érti, hogy Rónai Egonnak, miért a hazudozással való szembesítés volt a legfontosabb a választás másnapján, noha azt elfelejti megemlíteni, hogy Magyar hetek óta „propagandistázással” és „némethsándorozással” indított a műsorokban.

Hát, azért itt is van sértett céges nárcizmus” – jegyezte meg ennek kapcsán, hozzátéve, hogy 

Rónai még azt sem tartotta fontosnak, hogy az inkvizíció előtt gratuláljon a kimagasló eredményhez”.

Azt továbbra sem értjük ugyan, hogy miért is kellett volna a műsorvezetőnek gratulálnia egy politikus választási eredményeihez, de menjünk tovább.

Pottyondy szerint azonban Magyart sem kell félteni, egyből visszatámadt az ATV fideszközeli tulajdonlásával. „Csapdába csalták, és kellemetlen szituációba tolták Magyar Pétert, amiben nyilván nem tudta megvédeni magát a mágikus dossziétól” – tette hozzá.

Az influenszer ezután arról is beszélt, hogy az sem volt helyes, hogy Magyar az interjú után dühében elkezdte összeírni – és a Facebookon publikálni –, hogy az ATV munkatársai közül kik a Hit Gyülekezete tagjai. 

A kényszer vallás-coming outoltatás nem a legeurópaibb magatartás... legalábbis a komcsikon és a nácikon kívül nem volt az elmúlt száz évben szokás” 

– jegyezte meg.

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2024. június 15. 23:30
Pottyondy addig védi ezt a narcisztikus buzit, amíg majd az első nézeteltérésnél kap majd a képébe övcsattal. mert gondolom a Momentum után a Magyar féle csapathoz igazol, amint megjön az utasítás a követségről. mondjuk közöttük minden pofon jó helyre megy és minden könyves szekrény jó embere lesz ráborítva :)
B_kanya
2024. június 13. 15:35
A média nem az az őrkutya, aminek minden politikussal szemben egyformán kritikusnak kell lennie?
vizesnyolcas
2024. június 12. 13:21
Fogadjuk el Pottyondynak, hogy Egon hibázott, hogy provokálta a Pétert. Legyen! Csakhogy bármennyire hibázott is az Egon, nem ez a lényeg, hanem az, ahogyan a Péter reagált, és az, ami a reagálásában megmutatkozott személyiségjegyeiből következik.
Bika57
2024. június 12. 10:52
Igen Edina a patkányokat csapdába szokták csalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról